Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tetszik egy lány, miért nen írtok rá? 21n
Hmm, most van egy lány, akire azért nem, mert a nevét sem tudom. Különben beszélnék vele, de kiszámíthatatlan, mikor futok vele össze újra. Fura a helyzet...
Ha valakiben megfog valami, általában keresek lehetőséget (és bátorságot... :/ ) arra, hogy beszéljek vele valahogy. Ha nem, akkor meg nem fogott meg eléggé. De sokaknál egyébként csak a bátorság hiányzik.
24/F
Mert 10-ből 9 lánnyal ha ráírok nem lesz semmi. Mert hiába tetszik nekem, én nem neki.
Hidd el, ha tetszetek egymásnak, akkor is inkább csak az tántorítja el, hogy korábbról rosszak a tapasztalatai.
Lány vagyok, de bárkire ráírok, ha bejön.
27/L/L
Mert nincs kedvem lefutni a kötelező köröket. Az meg főleg untat, ha a lánynak épp játszani van kedve, aztán össze-vissza kamuzik mindenről (kelleti magát).
Egyébként ez az önzőség nagyon tud fárasztani, ez a berögzült "meghódítani a királylányt" baromság már az agyamra megy. Mintha kötelező lenne a férfinak összetaposnia a saját önérzetét újra és újra, hogy bevágódjon valakinél.
A lány miért nem ír rá arra a srácra, aki tetszik neki? Nem ér annyit? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!