Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tetszik egy lány, miért nen írtok rá? 21n
Figyelt kérdés
Mert csak tetszik, de nem akartok semmit tőle? Van olyan nálatok, hogy tetszik a lány, de se beszélni, se semmit nem akartok tőle, csupán tetszik az arca, a teste, valami megfog benne, de ennyi? Van ilyen?2015. okt. 1. 19:18
11/15 A kérdező kommentje:
#8!
A #6-os írta, hogy nem is tudna mit, hát arra reagáltam.
2015. okt. 1. 20:39
12/15 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy tetszik? Tetszik külsőre? Mert ez kb. a lányok olyan 60-70%-ra igaz, hogy jól néz ki / szép arca van vagy csak úgy van benne valami különleges. De ez nem jelenti azt, hogy én feltétlenül meg akarnám ismerni.
Másik dolog, hogy teljesen értelmetlen lenne:
1. úgyis van barátja
2. lekoptatna
3. ha ő nem érdeklődik irántam egy kicsit sem, akkor meg tök fölösleges törnöm magam
És ez az esetek 99%-ban így van, ha egyszer sz*rnak az ember fejére én miért ne tennék szintén így? Másrészről meg nincs se kedvem se energiám ezekre a teljesen sablonos beszélgetésekre, mert valljuk be hol érdekelnek engem, hogy egy vadidegen ember átlagos dolgai?
13/15 anonim válasza:
Maximum arra írnék vagy írtam aki tényleg nagyon bejött. De mivel nem nagyon volt viszonozva az igyekezetem így letettem erről. Ráírni egy teljesen idegen lányra, necces. Nem ír vissza, mert nem ismer, visszaír, de csak azért, mert nem akart bunkó lenni. Nem tudom, hogy hány lány díjazza amikor teljesen idegen srácok írnak nekik. Tapasztalataim szerint, arányiban kevés. Persze, ha az álom pasi ír nekik akkor arra érthetően pozitívan reagálnak, de egy halandónak nincs túl sok esélye. Főleg az olyan nőknél mint akik nekem tetszenek. Próbálkoztam, mert álítólag nem a külső a fontos, majd talán máskor.
14/15 anonim válasza:
Na, a "szia hogy vagy" az, amire sosem válaszolnék.
15/15 anonim válasza:
#8 És utána mit mondok? Meg azután? Meg azután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!