Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, nektek tetszik, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszik, ha egy lány nem ingyen él a Szülei pénzén, hanem majd magát akarja eltartani?

Figyelt kérdés
Csak mert sok olyan véleményt hallottam már, hogy a férfiak nem szeretik, ha egy nőnek karrierje van, üljön otthon és főzzön... De én szeretnék majd valamit letenni az asztalra, és nem mástól várni, hogy eltartson. Ez gond lehet?
2015. aug. 25. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Neked is lábujjból jutott több, mint agysejtből...

Ha annyi eszed van, hogy képes vagy feltenni egy olyan kérdést, miszerint a férfiak nyilván utálják az önálló nőket, akkor nem sok eszed lehet, vagy csak azt várod, hogy virtuálisan paskoljuk meg a vállad és mondjuk, hogy "ezaz, na ilyen egy igazi nő, gratulálunk"?

2015. aug. 25. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Az exem pl ezt nagyon nem így gondolta
2015. aug. 25. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Férfi függő szerintem én barátom örül, hogy dolgozok és egymástól függetlenül is jól kijövünk a pénzünkből de ismerek több férfit akinek csak dísz feleség kell. Úgy értem legyen otthon, legyen szép, lehessen dugni, főzzön és viszlát.
2015. aug. 25. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Üljön otthon és főzzön, akarja a fene! Dolgozzon. Nekem nem háziasszony kell.
2015. aug. 25. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
A férfiak azt idealizálják, hogy a nőnek is van karrierje, el tudja tartani magát, mindent magának fizet és nem a férfi pénzéből él, miközben otthon meleg vacsorával várja a párját egy tiszta lakásban, később pedig mindemellett mindennel ellátja a gyerekeket és a férjét. Ennyit kell letenni az asztalra.
2015. aug. 25. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!