Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van hogy egy lánynak csak az arca tetszik meg nektek? Ezért nézitek csak az arcát, de azt jól, ha összefuttok vele? 20l
-.-
Adnék értelemes választ, de ahhoz kellene egy értelmes kérdés...
22/F
Első vagyok. Jó, akkor képzeljük el a szituációt. Sétálsz az utcán, és összefutsz velem. Szerinted mi alapján foglak felismerni? Gondolom első körön az arcod alapján. De ok, tegyük fel hogy én érlek utol, és a popsid is olyan formás, hogy csak te lehetsz. Oké, rád köszönök, szia!
Ezután gondolom te is elkezdesz beszélgetni velem. Jobb esetben még köszönsz is, mert nem vagy bunkó...
Mivel épp beszélgetünk, szerrinted hova fogok nézni. Én mivel elég elrős és karizmatikus személyiség vagyok, végig a szemedbe fogok nézni. Jobb esetben még az is átfut futni az agyamon, hogy milyen szép szemeid vannak. :) Gondolj csak bele, ha a melleidet, dekoltázsodat kezdemém nézni kidülledt szemekkel, nem éreznád magad kellemetlenül? Tudom, bóknak vennéd...
Esetleg még meg is kérdezlek, körbefordulnál? Had vegyelek jobban szemügyre.
Férfiaknál, nincs olyan, hogy csak az arca tetszik. Lehet, hogy az jön be a legjobban, de képesek vagyunk elfogadni teljes egészedben...
Nem akarok előítéletes lenni, de a vállig érő hajad, véletlenül nem szőke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!