Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, van hogy egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van hogy egy lánynak csak az arca tetszik meg nektek? Ezért nézitek csak az arcát, de azt jól, ha összefuttok vele? 20l

Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:

-.-

Adnék értelemes választ, de ahhoz kellene egy értelmes kérdés...

22/F

2015. szept. 26. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
mit sorsz ,inkab ez jo h arcod nezi,mert tetszik neki,biztos hosdzu szep a hajad 27l
2015. szept. 26. 21:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Mi nem értelmes/érthető? Ha egy fiú az arcomat nézi, még egyáltalán nem biztos, hogy tetőtől talpig bejövök neki, sőt. Lehet csak pofira és kész... Nincs ilyen?
2015. szept. 26. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hosszú a hajam. Válig érő.
2015. szept. 26. 21:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Jó, akkor képzeljük el a szituációt. Sétálsz az utcán, és összefutsz velem. Szerinted mi alapján foglak felismerni? Gondolom első körön az arcod alapján. De ok, tegyük fel hogy én érlek utol, és a popsid is olyan formás, hogy csak te lehetsz. Oké, rád köszönök, szia!

Ezután gondolom te is elkezdesz beszélgetni velem. Jobb esetben még köszönsz is, mert nem vagy bunkó...

Mivel épp beszélgetünk, szerrinted hova fogok nézni. Én mivel elég elrős és karizmatikus személyiség vagyok, végig a szemedbe fogok nézni. Jobb esetben még az is átfut futni az agyamon, hogy milyen szép szemeid vannak. :) Gondolj csak bele, ha a melleidet, dekoltázsodat kezdemém nézni kidülledt szemekkel, nem éreznád magad kellemetlenül? Tudom, bóknak vennéd...

Esetleg még meg is kérdezlek, körbefordulnál? Had vegyelek jobban szemügyre.

Férfiaknál, nincs olyan, hogy csak az arca tetszik. Lehet, hogy az jön be a legjobban, de képesek vagyunk elfogadni teljes egészedben...

Nem akarok előítéletes lenni, de a vállig érő hajad, véletlenül nem szőke?

2015. szept. 26. 21:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem attol meg tetszel neki, legalabbis en altalaban az arcot szoktam megnezni es a szemeket. Test az masodlagos, az arcbol ugyis latszik,hogy nagyjabol milyen tested van.
2015. szept. 26. 23:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Számomra az arc nagyon fontos. Ha az utcán buszon nézem egy lánynak az arcát véletlenül és mégis direkt a szemébe nézek akkor az csak azért van, mert az arca szép.
2015. szept. 26. 23:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Van hogy csak a seggét nézzük, de azt jól. Mert az tetszik meg.
2015. szept. 27. 02:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Sosem beszéltünk még egymással. Csak néz, köszön, közösségi oldalon "tetszikel".
2015. szept. 27. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!