Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknél miért szokás az, hogy egy szakítás után megváltoztatják a külsejüket?
Pl. új hajszín, levágatják a hajukat, más ruhákban kezdenek járni, mint azelőtt, megváltoztatják a stílusukat... Az érthető, hogy új életszakaszba kezdenek, tiszta lappal. De attól, hogy bizonyos külsőbéli változtatásokat eszközölnek magukon, attól még belül szenvedhetnek a szakítás miatt, nem? A belső vívódást, "háborút" nem fogja elnyomni egy új frizura vagy ruha.
Vagy ez csak egy külvilág felé való vetítés, hogy "tök jól vagyok, pasik, jöhettek, új életet kezdtem, szabad a szívem"? Mit gondoltok erről, ill. azok a hölgyek, akik már cselekedtek így, miért tették, mit akartak ezzel elérni, sugallni?
Sajnos nem 1-2 olyan eset tárult elém, ahol pontosan ez volt. Teátrális szakítás, hatalmas szavak, másnap pedig az új pasi ágyában...
#2:
Milyen igaz! Inkább olvasnád azt a "2" könyvet...
1. A szakítással csökkent az önbecsülése, és újra jó nőnek akarja érezni magát
2. Út a megújulás felé. Igen, ettől belül még fog szenvedni, de miért ne tehetne ellene fokozatosan?
Még az is elő szokott fordulni, hogy egy rossz kapcsolatban a nő nem igazán figyel oda magára, felszed néhány kilót, kevesebb ideje marad a bőrével, hajával foglalkozni. A kapcsolat elmúltával aztán ezeket akarja megoldani.
21/L
Idosebbeknel sokszor a ferfi nem engedi, morgassal jelzi, ha a no esetleg mas hajszint, mas ruhastilust is kiprobalna magan.
Ha egy no uj frizurat csinal, akkor altalaban mar tul van az exen, ne remenykedjetek, hogy o meg sir a ferfi utan. Amikor a no szive ossze van torve, a legutolso dolog, hogy a kulsejevel foglalkozzon, akkor csak a szivet probalja meg osszerakni es nem erdekli a kulsoseg. Szoval ha egy no egy torott kapcsolat utan uj stilussal es frizuraval jelentkezik, vedd biztosra, hogy tul van rajtad es hiaba kaparod a kuszobet, neki mar nem fogsz kelleni.
Én férfi létemre szoktam ugyanezt csinálni :D
És nekem segít tovább lépni. A külvilág felé vetítés? hát az éppen nem igazán izgat, de nekem jó érzés :D Ha hosszú hajam volt, és levágatom, akkor egy másik srác néz vissza rám a tükörből, ami segít azért... Amíg kapcsolatban voltam, addig az a hosszúhajú srác nézett rám, most meg egy rövid hajú.
De amikor rövid volt a hajam és úgy volt vége a kapcsolatnak, akkor meg szakállat és bajuszt növesztettem :D aztán pár hónap múlva mikor elegem lett, akkor hirtelen csupaszra borotváltam. Meg az arcomat is.. ;)
Én szeretem az ilyen hirtelen változásokat a kinézetemben :D szerintem vicces :D a hajamat nem festeném, de csak mert férfi vagyok és eléggé kinéznének... meg olyan pozícióban vagyok, hogy sokak figyelnek és példát kell mutatnom, és nem férne bele. De értitek :)
Szerinte király dolog a Szakítós Szakáll, vagy Szakítós hajvágás :D
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!