Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy az első szakítás után soha többé nem vágyom kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 23:04
2/9 A legrosszabb válasza:
Lehetséges. Nekem bőven elég volt két párkapcsolat, hogy eldöntsem, soha többé.
3/9 anonim válasza:
Ugyan olyan lehetséges, mint az, hogy az idővel nem fogsz végletekben gondolkodni. ;)
30/f
4/9 anonim válasza:
Nem.
Ezt csak rövid távon gondolod így.
5/9 anonim válasza:
Nem. Ez egy gyászfolyamat ugyanúgy, mintha valakit másképp vesztesz el. Amint feldolgozod (ez általában fél évtől több évig is eltarthat), nyitni fogsz ilyesmi felé újra. Ha nem, akkor feldolgozatlan, egészséges esetben ez nem tart örökké.
6/9 anonim válasza:
Egészséges ember lévén vágyni fogsz kapcsolatra, csak idő kell, hogy kiheverd!
7/9 anonim válasza:
Ez butaság és csak a csalódottság mondatja ezt veled. Majd túllépsz ezen is és újra normálisan fogsz vélekedni a kapcsolatokról.
8/9 anonim válasza:
Igen. De ez az érzés elmúlik majd, amikor el kell múlnia. Ne aggódj.
9/9 anonim válasza:
én is így gondoltam, 8 év múlva már nem gondolom így..
már csak azért sem, hogy ne egy sz@r kapcsolatra kelljen egész életemben emlékeznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!