Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők ha huzamosabb ideig jómódban éltek az előző kapcsolatukban, van rá esély, h egy szerényebb körülmények között élő férfivel jöjjenek össze?
Nem akarok senkit porovokálni..Azért tettem ki a kérdésemet mert ilyen példát még nem nagyon láttam..
Szoval nem olyanra gondolok, h egy férfinek a gatyáján kívül nincs semmije, hanem olyan esetre, h a nők képesek-e arra, h sok évig éltek egy nagy családi házban, tekintélyt parancsoló autói voltak az előző férfinek, vállalkozása, meg sose kellett nélkülözni..
Ezt az életet képesek feladni azért, h egy másfél szobás panelban nyomorogjanak és egy kisautóval kell égniük a pasijuk mellett??
Én sajnos ugy látom, h a nők ha egyszer kifogtak egy tehetősebb férfit, erről a szintről már nem mondanak le később. A környezetemben eddig sose láttam arra példát, h egy nő ugymond lejebb tette volna a mércét..
Mit gondoltok arról, h a nők tudnak e áldozatot hozni anyagiak terén a férfiakkal szemben támasztott elvárások között?? Hogy a 2 havonta megélt nyaralást le kell cserélniük egy évben egyszer egy balatoni hétvégére??
Két dolog:
Az egyik,hogy ha valaki elsősorban az anyagiakat nézi/csak arra megy az nyilván kevesbé valószínű higy lemond erről. Aki mondjuk összejön egy tehetős pasival, de ő maga nem száll el a pénztől, szerény marad , szakítanak , utána talán könnyebben összejön olyannal aki kevésbé tehetős.
A másik hogy (nem provokálás) ez szerintem férfiakra és nőkre is egyaránt igaz. Mármint ez afféle emberi "gyarlóság", valamilyen szinten talán belénk van kódolva hogy a 'jobb prédát' nehezebben cseréli le az ember vagy ha lecseréli utána azt várja el, mert azt szokta meg. De ez az emberi természethez sok esetben hozzá tartozik hogy mindig a (számunkra) jobbat/szebbet/többet akarjuk ha már megtehetjük.
Hiába hogy nem vagyok anyagias, szeretem a közel 20 éves, jó állapotban lévő autómat vezetni, ha felesleges millióim lennének a bankszámlámon lehet vennék egy új, szebb, jobb autót a meglévő mellé. Miért? Mert megtehetném.
Párkeresés hasonló.
Ha valaki elé odaállna két férfi/két nő akik megszólalásig ugyanolyanok, tökéletesek szerintem mindenki a gazdagazbbat valasztaná. Emberek vagyunk, tökéletlenek.
Keresel havi 1m nettót. Érdekel egy havi 200.000-es állás.
Engem egy havi 1.5m-es sem mert a biztos jólétemet nem hagyom ott egy bizonytalan kicsivel jobbért. Ha havi 200e-t keresek viszont gondolkodás nélkül rástartolok egy 500.000-es lehetőségre.
Nincs elég csóró nő? Topmodell gazdag pasijú nőre csorog a nyálad? Naná, hogy rá fog mozdulni a csóróságodra.
Egy átfogó önmaga által kezelt anyagi vagy értékrendbeli válság nélkül nem nagyon, bár úgy hiszem, hogy ez ránk férfiakra is igaz.
32/f
"Hogy a 2 havonta megélt nyaralást le kell cserélniük egy évben egyszer egy balatoni hétvégére??"
Ja, és nekem sokkal többre futja, mint évente egy balatoni hétvége. Szerinted egy no magától csak a járda szigeteken tud nyaralni?
Keress egy magadhoz hasonlóan csóró lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!