Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a nők ha huzamosab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők ha huzamosabb ideig jómódban éltek az előző kapcsolatukban, van rá esély, h egy szerényebb körülmények között élő férfivel jöjjenek össze?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit porovokálni..Azért tettem ki a kérdésemet mert ilyen példát még nem nagyon láttam..

Szoval nem olyanra gondolok, h egy férfinek a gatyáján kívül nincs semmije, hanem olyan esetre, h a nők képesek-e arra, h sok évig éltek egy nagy családi házban, tekintélyt parancsoló autói voltak az előző férfinek, vállalkozása, meg sose kellett nélkülözni..

Ezt az életet képesek feladni azért, h egy másfél szobás panelban nyomorogjanak és egy kisautóval kell égniük a pasijuk mellett??

Én sajnos ugy látom, h a nők ha egyszer kifogtak egy tehetősebb férfit, erről a szintről már nem mondanak le később. A környezetemben eddig sose láttam arra példát, h egy nő ugymond lejebb tette volna a mércét..

Mit gondoltok arról, h a nők tudnak e áldozatot hozni anyagiak terén a férfiakkal szemben támasztott elvárások között?? Hogy a 2 havonta megélt nyaralást le kell cserélniük egy évben egyszer egy balatoni hétvégére??

2019. júl. 5. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#8-as, az esetek 90% (sacc szám, nincs forrás, láthatod a környezetedben stb.) ez így van. a férfiak szokták megteremteni az anyagi javakat. én elhiszem hogy egy önérzetes nőt ez az őrület szélére sodor, de hát ez van. biztos van egy két nő is, de nem jellemző. néha a bivalyok is megölik az oroszlánt, mégse ők a ragadozók.
2019. júl. 5. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Erre minimalis az esély senki nem akarja lejjebb adni annál amit valamikor megszokott és sokkal nehezebb megszokni a rosszat mint a jót.

Valami nagyon nyomós ok kell ehhez, pl. nincs más választása vagy ennél is rosszabb lehetőség várna rá (utca/ pici alberlet éhezéssel).

2019. júl. 5. 22:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Amibe beleszokik az ember, azon nagyon nehezen akar változtatni.
2019. júl. 5. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!