Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti álomvilágban éltek?
Gyakran olvasni itt, hogy sok pasinak nem kell "használt" nő.
Rendben.
De akkor hol és kit akarsz? Alsós iskolást? Vagy egy szigeten, direkt neked klónozott, dupla szűzhártyás, 100%-os pénzvisszafizetési garanciás szűk, szűz lányt?
Vagy hány pasi a megengedett? 1 - 3 - 22 - 48 - ...?
És mi van, ha csak 1 pasija volt élete 24 éve alatt, azzal viszont MINDET kipróbált? Az úgy jobb vagy rosszabb, mint akinek volt 9, de mind átverte őt?
És azok mit rinyálnak itt, akik leírják, hogy 49 éves szűzként feladták? Nekik már nem mindegy?
4.-nek.
De mit jelent a "HASZNÁLT NŐ"?
Nekem nem kell használt nő, de cserébe én sem vagyok használt férfi. Igen, elég konzervatívnak számítok, de ez van.
Azt már csak elvárhatom amit én is tudok.
Nekem mindegy, na meg amúgy sincsenek illúzióim a nőkkel kapcsolatban. Én csak mosolyogni tudok, amikor a nők megpróbálják előadni a nemvagyokolyanmintatöbbinő-t, mert azt hiszik, majd ettől nagyobb tiszteletet érdemelnek ki, vagy mi.
Úgy sem vagyok hajlandó házasodni, kapcsolat sem nagyon érdekel, így aztán rohadtul nem érdekel mit művelt a hölgyemény előttem, amíg befogja a múltjáról a száját és kellőképpen füstöl az ágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!