Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, ti álomvilágban éltek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti álomvilágban éltek?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasni itt, hogy sok pasinak nem kell "használt" nő.

Rendben.

De akkor hol és kit akarsz? Alsós iskolást? Vagy egy szigeten, direkt neked klónozott, dupla szűzhártyás, 100%-os pénzvisszafizetési garanciás szűk, szűz lányt?

Vagy hány pasi a megengedett? 1 - 3 - 22 - 48 - ...?

És mi van, ha csak 1 pasija volt élete 24 éve alatt, azzal viszont MINDET kipróbált? Az úgy jobb vagy rosszabb, mint akinek volt 9, de mind átverte őt?

És azok mit rinyálnak itt, akik leírják, hogy 49 éves szűzként feladták? Nekik már nem mindegy?

2019. dec. 19. 16:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
53%

Teljesen mit írnak le ide a gyk-ra a férfiak. A nők nagy része (és a magukat férfinak kiadó kamuprofilok mögött álló nők is) csak azokat a válaszokat fogják észrevenni, amikben nőgyűlölet van (vagy valami, amit annak feltételeznek).

Tehát pl hiába nem ítélkezik a férfiak nagy része az ellen ha szexelt már pár pasival korábban a nő (és most nem a 100+ felüli prostikról beszélünk) ha egyszerűen észre sem veszitek. Vagy mondjuk az én válaszom is teljesen láthatatlan számotokra, amikor én konkrétan azt is leírtam, hogy még az sem zavarna, ha a nő korábban prosti lett volna. Ezek valahogy mind átsiklanak a figyelmeteken.

De amikor 2-3 férfi jön és azt írja, hogy őket márpedig zavarja ha a nőket nem szűzen kapják, akkor arra egyből reagáltok és jönnek a "minden pasi álomvilágban él" típusú szövegek.

Lényegében ti már rég eldöntöttétek (még a kérdés kiírása előtt), hogy a pasik mind szemetek és álomvilágban élnek, így totál hiábavaló ha a férfiak döntő része leírja, hogy nem baj ha egy nő nem szűz vagy ilyesmi, mert úgyis csak azt a 2-3 kommentet fogjátok észrevenni, ami egyezik az előre elrendelt világképetekkel.

2019. dec. 20. 15:48
 32/42 anonim ***** válasza:
#31 egyetértek, de te is általánosítasz. Nem minden nő ilyen.
2019. dec. 20. 16:12
 33/42 anonim ***** válasza:

Kedves 31-es, nem igazán értem a felháborodásod. Tudod, az emberi psziché/idegrendszer olyan, hogy a természetes ingerekre nem, vagy csak enyhén reagál, a bántó ingerek ellen védekezik ill. elutasítja azokat.

Az, hogy a te hozzászólásod nem váltott ki reakciókat, annak az az oka, hogy tök oké, amit leírtál.

Az a kifejezés pedig, hogy a gy.k. nőgyűlölő férfiai, az nem az összes gy.k-n jelen lévő férfit jelenti, hanem annak azt a részhalmazát, akiknek nőgyűlölő megnyilvánulásai vannak.

Kérlek, próbáld meg a helyén kezelni a hozzászólásokat, nem tesz jót az önértékelésednek, ha mindent magadra veszel.

2019. dec. 20. 16:46
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Értelek én, és igazad van. De ezt nem csak neked írtam, hanem pl a kérdezőnek is, aki szintét sokat általánosított... Mintha olyan sok pasit zavarná, hogy mennyi partnere volt a nőnek. Sok pasi pl ujjongana ha egyáltalán érdeklődne feléje egy nő is (mint pl én), az ilyeneknek eszükbe sem jutna azon agyalni, hogy akkor most mennyi partnere volt a múltban.

2019. dec. 20. 16:56
 35/42 anonim ***** válasza:
Aztak...vannak nézőpontok :D
2019. dec. 22. 13:19
 36/42 A kérdező kommentje:

Tehát a pasiknak hazudni kell, azt szeretik?

Anyuka hazudott a télapóról, a csajuk meg hazudjon a tapasztalatáról.

Értem, akkor nekem még anyukám is szűz! :)))))))))

2019. dec. 22. 13:25
 37/42 anonim ***** válasza:
53%

Az olyan nőknek mint te még hazudni sem kell. Egyszerűen épeszű ember nem is mondanak semmit, hanem keresne más értelmesebb nőt.

Ahogy látom továbbra sem olvastad a a kis világképedbe nem illő válaszokat, ezért fújod a marhaságaidat. Miért olyan nehéz felfogni, hogy a férfiak többségét (tehát nem 100%-a, csak többsége) nem zavarja ha a nő nem szűz és már volt néhány partnere. A gond csak azzal van, ha a nőnek mondjuk 100+ partnere volt és több falloszt fogott mint kilincset (bár engem még az sem zavarna). Arról meg mi nem tehetünk, hogy a kis fejecskédben nem tudsz különbséget tenni ez a két női csoport közt.

Amelyik nő hazudik, attól elköszönök és kérem, hogy ne is keressen többet. A hazug nő még a prostiknál is aljább. A prostik ugyan szexelnek össze-vissza minden férfival, de ők legalább nem hazudnak. Megmondják, hogy fizess ennyit és kapsz ezt meg azt. Míg a hazug nőnek már a szava is hazugság. Így jobb ha valaki őszintén r.banc mintha hazugul szemérmes lenne.

És egyébként amiket leírsz, azok pont tirátok jellemző.

Ha egy férfi leírja, hogy nem volt még párkapcsolata (mint pl én), akkor elkülditek a fenébe, hogy: "Nem kérünk ilyen tapasztalatlan lúzerekből, azt sem tudod hogy kell kielégíteni egy nőt!". Ezért sok férfi rá van kényszerülve, hogy hazudjon, hogy volt már X számú partnere, különben szóba sem állnátok velük.

2019. dec. 22. 14:12
 38/42 anonim ***** válasza:
92%
Az biztos, hogy annyira használt, mint te már sohasem kellene. :)
2019. dec. 22. 15:23
 39/42 anonim ***** válasza:
29%

használt nő nagyon is van ahogy használt férfi is! :D

ahogy látom vannak itt érvek különösen Aswad05! gáz alak de legalább őszinte! ez mindenképp becsülendő!

na most leírom melyik a legrosszabb növekvő sorrendben

prosti, ingyenes prosti, hazug ingyenes prosti!

és most az én meglátásom!

egy tiszta lányt akarok akit feleségül vehetek nem pedig egy hazug cédát a szándékaim komolyak az meg a + hogy sikeres vagyok és építem a karrieremet ráadásul sportolok zenélek főzök hobbiból tudományt, művészetet és gazdaságot tanulok... erkölcsös és becsületes vagyok és törekszek hogy mindig igazat mondjak és van bennem egy kis zsiványság és dörzsöltség is mert kell a mai világban... (persze itt gyakorin lehet írni hogy ki micsoda ":D) lényegtelen...

van elég szép lány aki még 24 évesen is szűz és nem azért mert valamilyen baja van csak egyszerűen lefoglalta a karrier vagy a tanulás és vannak olyanok is akik zárkózottabbak... szóval mindegy azok a férfiak akik tényleg jók megtalálják szintén az olyan lányokat

aki meg nos nem képes egy kis mértékletességre és megválogatni a partnerét valamint kialakítani egy komfortos kapcsolatot az ne itt nyavalyogjon hogy mivel széttárta minden jött ment alaknak a lábát akkor ő már a normális jó pasiknak már nem kell...!

a hazugság meg a legrosszabb mert az ágyban mindenképp kiderül!

2019. dec. 22. 19:47
 40/42 A kérdező kommentje:

39.-nek.

Oké, összejössz a szűz szépséggel. És vársz az esküvőig a szexel? És ha ott derül ki, hogy nem jó vele? Akkor kukázod?

2019. dec. 22. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!