Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket általában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket általában miért utasíranak el az ellenkező neműek?

Figyelt kérdés

Engem leginkább ezért:

[link]

2019. dec. 18. 10:26
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
26%

Régen, amikor gondom adódott az ismerkedéssel, sokszor azt kaptam meg, hogy:

aranyos, vagy de nem.

legyünk inkább csak barátok.

nem volt meg a szikra.

Az első lekoptatós szöveget gyakran kaptam meg, a harmadiktól pedig az agyvizem is felforrt, úgy utáltam. Megfogadtam, ha még egyszer ezt merészeli mondani egy csaj, hogy nem volt meg a szikra, hozzávágok egy öngyújtót, és ráordítok, hogy "itt van a szikrád, nesze neked" :)

2021. aug. 8. 22:01
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Régen úgy éreztem a nők többsége csak a bunkó, nagydumás csávókra bukik, szóval eleve esélytelen vagyok. Azért ettől árnyaltabb a helyzet. Ma már inkább úgy látom, hogy én sem voltam elég határozott jellem és ezt biztosan látták rajtam.
2021. aug. 10. 16:52
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerencse,hogy nem nagyon kezdeményezek élőben. Manapság már interneten se, így nem érhet visszautasítás. Meg úgy általában be tudom magamnak lőni azt a szintet, hogy milyen lányokkal érdemes egyáltalán beszélgetni. Ezeket figyelembe véve nem nagyon kaptam visszautasítást, ha igen, akkor a helyzetnek megfelelően kezeltem.
2021. okt. 17. 16:19
 54/56 anonim ***** válasza:
64%
Engem általában azért, mert nem szeretek fogat mosni, és ettpl olyan büdös a leheletem, mint egy két hete megdöglött komodói varánusznak.
2021. okt. 17. 17:24
 55/56 anonim ***** válasza:
100%
54# a fogkrém és a fogkefe még mindig olcsóbb mint a fogpótlás moss fogat és ezt jó indulatból írom!
2021. okt. 18. 00:08
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Érzékszervi fogyatékosságom van, nem is egy. Miután ezt megtudják, sok téves elképzelés alakul ki bennük, amelyek valóságtartalmát már meg sem kérdezik, csak elutasítanak.

Zárkózott is vagyok, nehezen ismerkedem, meg nem is nagyon járok olyan helyekre, a hangos szórakozóhelyek stb nem az én világom.

2021. okt. 18. 05:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!