Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket általában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket általában miért utasíranak el az ellenkező neműek?

Figyelt kérdés

Engem leginkább ezért:

[link]

2019. dec. 18. 10:26
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
79%

- Csak arra vagyok jó, hogy megdugjanak.

- Gyerekesnek tartanak

- Szerinte "túl sok" vagyok csupán azért, mert van hobbim, amiről csillogó szemekkel tudok beszélni akármikor.

- "Munkatársak vagyunk", de amúgy ez csak kifogás, az igazi indok az volt, hogy egyszerűen nem tetszem neki, amit meg is értek. :D

2019. dec. 19. 01:22
 12/56 anonim ***** válasza:
90%

Ti ezt honnan tudjátok???

Nekem senki nem mondta meg még, így évtizedek óta ezen gondolkodom. Csak egyszer hagytak el eddig, de ő mentális beteg volt, tehát lehetetlen volna megfejteni, hogy miért.

A többiek csak simán nem jönnek velem össze vagy nem akarnak tovább lépni, vagy...nem kellek eléggé na. Szóval hogy lehet megtudni az okot?

38/N

2019. dec. 21. 21:57
 13/56 anonim ***** válasza:
19%

#21:57, megmondják konkrétan vagy utalnak rá, esetleg másnak mondják meg, és visszajut.

+ ott a tükör meg az önismeret. Többnyire nem olyan nehéz rájönnie az embernek, hogy milyen téren nem elég, ha reális és őszinte magához. Nyilván aki azzal mentegeti/nyugtatgatja magát, hogy de hát más is ilyen, sőt, még ilyenebb, mégis van párja, annak ez nehezebb.

2019. dec. 21. 22:04
 14/56 anonim ***** válasza:
97%

Nincs instagram accountom.

Nem vicc volt már ilyen :D

2019. dec. 21. 22:42
 15/56 anonim ***** válasza:
84%

Köszi 13-as, de nem mentegetem magam ilyesmivel. A tükör meg elég rossz tanácsadó szerintem.Attol függ, hogy ki mit lát, hogy mekkora az onbizalma.En például a legjobb napjaimon is max.az átlagos nagyon alján tartom magam. De ahhoz képest meg elég sokan megnéznék, bokolnak. De direktben beprobalkozni szinte csak papák, vagy nagyon gáz férfiak szoktak. (Ez vissza is veti az önbizalmam, mert mindig azt hiszem, hogy ha szerintük van esélyük nálam, akkor biztos azt gondolják, hogy olyan ronda vagyok, hogy örülnek nekik, mert másnak úgyse kellenek.) Szóval a külsom nem látom reálisan. Lehet, hogy az a baj.

A belsőmbol meg azért nem tudok kiindulni, mert nagyon sokan szeretnek, sok helyen én vagyok a kedvenc,(ez kicsi korom óta így van), sok barátom van. Akkor csak nem lehetek olyan szörnyű.Vagy mégis?🤔De hogy szurjem ki hogy mellyek a visszataszító tulajdonságaim?

Nem, nekem még senki nem mondta meg, és másnak se, akitől visszahallhattam volna😞 Mondjuk az nem is lenne életszerű, hogy odajön hozzám Gipsz Jakab, és azt mondja, nézd, sose jönnek össze veled, mert...

2019. dec. 21. 22:53
 16/56 anonim ***** válasza:
77%

- csak átlagos vagyok

- mamahoteles

- keveset keresek (nettó 260 ezer) > “nem lehet veled jövőt tervezni”

- alacsony vagy (177 cm)

- dagadt vagy - fogy le : 85 kg

Volt még ilyenek ...

Aztán időközben több lett a pénzem, örököltem egy lakást és vettem egy középkategóriás autót. Eredmény : kb 10 nő akar megismerni. 😀 olyan sértett kisfiú vagyok hogy már csak azért sem jövök össze olyannal akinél a legapróbb jelet látom arra hogy hasznot akar húzni.

2019. dec. 22. 09:34
 17/56 anonim ***** válasza:
74%

Jól teszed. :)

2019. dec. 22. 14:20
 18/56 anonim ***** válasza:
74%
Ez az 16os. :D Csak így tovább! De ugye a nők nem felszínesek. :D
2019. dec. 29. 15:25
 19/56 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Nem értem aki lakást vett, meg kocsija lett és egyből 10 nő akar vele összejönni az élőben vagy kiírjátok a társkeresőre ezeket?
2020. jan. 20. 18:35
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Randaság + csóróság. A legütősebb kombó.
2020. jan. 20. 18:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!