Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket általában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket általában miért utasíranak el az ellenkező neműek?

Figyelt kérdés

Engem leginkább ezért:

[link]

2019. dec. 18. 10:26
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
77%
Egészségi állapot miatt illetve az erről alkotott elképzeléseik miatt (mindenki egészséges párt keres).
2020. jan. 20. 19:00
 22/56 anonim ***** válasza:
63%

Nem megyek bele alkalmi kapcsolatokba, akkor nem is kellek. Igy legalabb szürve vannak, akik kihasznalasra mennek.

Vagy. Nem csicskulok be, nem futok pasik utan, elvarom hogy ö legyen a ffi. Sokakat ez el is riaszt, csak a jobbak veszik fel a kesztyüt megmutatni azt, hogy tudjam nem egy kispalyassal szorakozom, es ha akar ugy is megkapna. Igy indul a vadàszat ràm. Es ki lett szürve egy rakas olyan aki Nekem nem jelent ferfit.

2020. febr. 5. 09:59
 23/56 anonim ***** válasza:
0%
A külsőm miatt. Mondjuk ezt tágan kell értelmezni. Nem vagyok echte ronda de nem hasonlítok egy hírességre sem (pl nem lehet rám utalva mondani olyat hogy:“kiköpött úgy néz ki mint az izé abból a filmből...”) ezt pedig a nők a ronda fogalmának bővített halmazába sorolják
2020. febr. 5. 14:06
 24/56 anonim ***** válasza:
84%
#19 Nem, kiül az arcodra az elégedettség, pozitív lesz a kisugárzásod és mivel jól érzed magad elkezded húzni a csajok agyát, viccelni velük, stb. Ezt nagyon szokták értékelni és így már vonzó leszel a számukra.🙂
2020. júl. 24. 15:53
 25/56 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, én is 12 évet töltöttem dialízisen, a második vesetranszplantációm sikerült, az elsőbe majdnem belehaltam.

Az új vese után megnőtt az önbizalmam, most már megnősültem és gyerekünk is van.

2020. júl. 24. 15:59
 26/56 anonim ***** válasza:
77%
"Minden rendben, de hiányzik az a "plusz". Amit nem tudom, hogy mi, de az." Ez volt a legtöbb, amit megtudtam.
2020. júl. 24. 21:23
 27/56 anonim ***** válasza:
22%
A nők elvarasahoz képest alacsony vagyok, 172cm, kopaszodom eléggé... Nehezített a pálya, most van egy cuki barátnőm.
2020. júl. 25. 09:19
 28/56 anonim ***** válasza:
0%

Engem azért mert 35 évesen nem tudok 65-70 kg lenni férfiként, mint a mai középiskolás fiúk. Ezért az én korombeli nők is dagadtnak mondanak.

181 cm/ 92 kg vagyok. De teljesen mindegy mert amikor 78 kg voltam is ezt mondta egy 20 éves lány akivel akkor ismerkedtem.

2020. szept. 13. 16:47
 29/56 anonim ***** válasza:
88%

"Ha nem próbálkozol a nőknél, nem is utasíthatnak el." :D

Én egy ideje nem keresek barátnőt. Titkon vágyok egy hosszútávú kapcsolatra. Jó lenne szeretve lenni, együtt tervezni.

Ha tetszik valaki, nem merek odamenni hozzá. Azokkal vagyok a legközömbösebb, akik a legjobban tetszenek. Akik nem tetszenek, azokkal tudok beszélgetni.

Attól félek, hogy valami hülyeséget mondok, nem úgy mondom, mintha tétje lenne a beszélgetésnek. Jó lenne ezeket a dolgokat átugrani, a mélyvízbe menni. A puding próbája úgy is az evés. Attól, hogy csak nézem, nem tudom meg milyen az íze. "Kóstoljam meg? Ne kóstoljam meg? Edd, aztán látod milyen!"

31/F

2020. szept. 13. 18:41
 30/56 anonim ***** válasza:
88%
Engem azért, mert 43 évesen is pont olyan vagyok minden téren, mint 25 évesen, olyan a stílusom, úgy élem az életemet, és úgy nézek ki kb. A saját korosztályom ilyenkorra már kialakultabb férfit szokott keresni, a fiataloknak meg tetszem, de velük meg én nem tudok mit kezdeni.
2020. szept. 13. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!