Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket általában miért utasíranak el az ellenkező neműek?
Nem megyek bele alkalmi kapcsolatokba, akkor nem is kellek. Igy legalabb szürve vannak, akik kihasznalasra mennek.
Vagy. Nem csicskulok be, nem futok pasik utan, elvarom hogy ö legyen a ffi. Sokakat ez el is riaszt, csak a jobbak veszik fel a kesztyüt megmutatni azt, hogy tudjam nem egy kispalyassal szorakozom, es ha akar ugy is megkapna. Igy indul a vadàszat ràm. Es ki lett szürve egy rakas olyan aki Nekem nem jelent ferfit.
Kérdező, én is 12 évet töltöttem dialízisen, a második vesetranszplantációm sikerült, az elsőbe majdnem belehaltam.
Az új vese után megnőtt az önbizalmam, most már megnősültem és gyerekünk is van.
Engem azért mert 35 évesen nem tudok 65-70 kg lenni férfiként, mint a mai középiskolás fiúk. Ezért az én korombeli nők is dagadtnak mondanak.
181 cm/ 92 kg vagyok. De teljesen mindegy mert amikor 78 kg voltam is ezt mondta egy 20 éves lány akivel akkor ismerkedtem.
"Ha nem próbálkozol a nőknél, nem is utasíthatnak el." :D
Én egy ideje nem keresek barátnőt. Titkon vágyok egy hosszútávú kapcsolatra. Jó lenne szeretve lenni, együtt tervezni.
Ha tetszik valaki, nem merek odamenni hozzá. Azokkal vagyok a legközömbösebb, akik a legjobban tetszenek. Akik nem tetszenek, azokkal tudok beszélgetni.
Attól félek, hogy valami hülyeséget mondok, nem úgy mondom, mintha tétje lenne a beszélgetésnek. Jó lenne ezeket a dolgokat átugrani, a mélyvízbe menni. A puding próbája úgy is az evés. Attól, hogy csak nézem, nem tudom meg milyen az íze. "Kóstoljam meg? Ne kóstoljam meg? Edd, aztán látod milyen!"
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!