Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket általában miért utasíranak el az ellenkező neműek?
1. Nem helyes az arcom
2. Alkatilag vékony vagyok
3. Szociális fóbia/"awkwardness"
4. Túl sokat utazom külföldre
5. "Fiatal" vagyok (29 éves)
Különböző lányok különböző szakítós mondatai, amiket az elmúlt fél évben kaptam:
-Jóképű vagy, de nem fogott meg benned semmi
-Érzelmileg instabilnak tűnsz
-Nincs rád időm a munka mellett és így nem akarom folytatni
-(semmi) ilyen is volt
Azóta lett saját lakásom és exponenciálisan megnőtt a jelentkező nők száma, akik számot akarnak tépni nálam. Azóta senki sem akart lerázni.
32/F
6.
22 éves koromban szexeltem az életemben a legtöbb nővel, tíz feletti számúval.
Annyi a "trükk", hogy 18-21 év körüli lányoknál próbálkozz.
"Mert unalmasnak tartanak. Nem tudom érdekesen, izgalmasan kifejezni magam, nem tudok a nők "érzelmes" nyelvén beszélni, nem vagyok egy dumagép, akinek állandóan be sem áll a szája. Főleg ezért."
Valahogy ez igaz rám is.
De inkább azt mondanám, hogy a legtöbb embernek, főleg elsőre érdektelen, szürke, láthatatlan, semmilyen ember vagyok.
És én sem törekszem többre. Megválogatom kivel állok szóba, kivel leszek jóba, nem erőltetem magam senkire és utálom ha más viszont rámerőlteti magát.
Illetve még pár dolog:
1. Nem "kezdeményezek" soha. Biztosan nem fogok odamenni vadidegen emberekhez (nőkhöz), főleg nem csak úgy mondjuk az utcán (egyébként nincs is kihez).
2. Nincsenek, vagy csak nagyon kevés nő van a haveri körömben, de még a tágabb ismerősi körömben is. Aki van az is mind foglalt, vagy egyszerűen elképzelhetetlen lenne, hogy összejöjjek vele.
3. Nem járok sehova. Hétvégente haverokkal elmegyünk kocsmázni, beszélgetni, de egyébként munka után hazajövök és nem megyek szinte soha sehova. Nyaranta, vagy amikor jobb idők vannak persze megyünk fesztiválokra, koncertekre esetleg strandolni vagy csak úgy kiruccani valamerre, de nagyon nincs lehetőségem megismerni senkit.
Ja hát a legnagyobb gond, hogy NINCS KIVEL összejöjjek, tehát senki sincs aki egyáltalán elutasíthatna. Én már annak is örülnék ha legalább lenne valaki aki elutasítana, ha lenne kikből válogatni, de egyszerűen nincs. Neten epdig képtelen vagyok "ismerkedni". Próbáltam, de számomra nagyon visszataszító és személytelen, üres az egész. Nagyon nem ment. Régebben, tizenévesként sok ismerősöm volt, akit csak neten keresztül ismertem, de már nagyon régen "kiszálltam" ebből a dologból és annyira nem is bánom.
A facebook, instagram meg hasonló szarok nem az én világom.
Csak a gond ezzel az, hogy velük nem nagyon szoktam passzolni gondolkodásban. Ez a mai fiatalság, a Z generáció totál nem az én világom (instagram, fb, „FOMO” mentalitás stb). Észben sokkal jobban kijövök a tőlem idősebb nőkkel, csak hát ha egyszer ők meg a korom miatt utasítanak el...
Hiába lenne esélyem a tőlem fiatalabb nőknél, ha velük meg nem tudom megtalálni az összhangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!