Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket általában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket általában miért utasíranak el az ellenkező neműek?

Figyelt kérdés

Engem leginkább ezért:

[link]

2019. dec. 18. 10:26
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
88%
A valódi okokat nem igazán tudom, mondjuk az utóbbi években már nem is igazán próbálkoztam. Sokszor nem is mondtak semmit, csak kiléptek az ismerkedésből, vagy én nem erőltettem tovább, vagy csak annyit válaszoltak, hogy "lehetünk barátok", és amikor rákérdeztem, hogy mi a baj velem, azt mondták, hogy "nincs veled semmi baj" (szóval a szokásos ködösítés és semmitmondás, így aztán fingom sincs, hogy min kellene változtatnom). Olyan is volt, hogy "van barátom", aztán ez vagy igaz, vagy nem. Legutóbb egy csaj egy rakat "érvet" felsorolt, hogy miért nem akar tőlem semmit, számomra ez már túl mesterkéltnek tűnt, olyan volt, mintha minden lehetséges indokot össze akarna szedni.
2020. nov. 4. 20:42
 32/56 anonim ***** válasza:
81%
Engem rendszerint azért, mert elég kaotikus az életem, sosincs rendes, stabil munkahelyem, máról holnapra vegetálok, ami nekem szórakoztató, de a nők nagy része nem szereti ezt. Idegesíti őket, hogy felelősségvállalás szempontjából úgy élek, mint egy 25 éves, azt viszont szeretik, hogy kb. úgy is nézek ki, ez többnyire komoly dilemmát okoz nekik. Emellett a nők állandóan utazni akarnak, engem meg az nem vonz. Inkább erdőkben mászkálok, fotózok, vagy a közeli vidékeken találom meg az érdekes dolgokat.
2020. nov. 4. 22:35
 33/56 anonim ***** válasza:
29%
Sokallják a 25cm-t.
2020. nov. 5. 12:43
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Mert 35 évesen csak tanár vagyok, ezért tanultam 4+2 év egyetemet meg szakvizsgát. Kis lakásom van, rajta rakás hitel még. Átlagos a arcom. Barátaim nincsenek.
2020. nov. 5. 16:54
 35/56 anonim ***** válasza:
76%

Engem azért, mert mióta több évnyi vissza-vissza térő pszichoterápia, Csernus könyvek és önfejlesztés után végre megtaláltam önmagamat és rájöttem mit akarok az élettől és manipulatív viselkedés helyett asszertíven próbálok hozzáállni az élethez, azóta egyre inkább úgy tűnik, hogy vagy én vagyok már túl öreg 30 évesen a szexkapcsolatokhoz/barátság extrákkal kapcsolathoz vagy az itteni inceleknek van igazuk és a külsőm valóban nem üti meg a "ezzel a pasival kedvem lenne szexelni" szintet, maximum a párkapcsolati alapanyag szintet. Utóbbival meg úgy vagyok, mint a viccben, hogy egy pohár tejért nem tartunk egy egész tehenet.

Ez így lekezelően hangozhat, de valójában mindig normálisan álltam minden nőhöz az életemben, sosem voltam önző a szexben, de nem bírnék egy párkapcsolatot elviselni. Mióta pedig elkezdtem rengeteget olvasni és önfejleszteni, túrázni, sportolni, aktív életet élni, ezekről nem mondanék le.

És mióta asszertíven kommunikálom, hogy nekem ezért nincs jelenleg senkim, mert kizárólag ilyen jellegű kapcsolatra vágyom és nem adom ennél alább, mert több évnyi önismeret eredménye, hogy erre a következtetésre jutottam, mindenki pozitívan áll hozzá, sok sikert kíván, néhányan csodálkoznak, hogy az hogyan lehetséges, hogy egy ilyen jó pasi (amúgy nem mondják gyakran rám, csak ilyen kontextusban) hogy nem akar családot meg gyereket meg meg fogom bánni meg blabla meg az élet a kompromisszumokról szól.

Pedig ha tényleg annyira jó pasi lennék, akkor biztosan találnék laza kapcsolatra partnert, mert állandóan azt hallani, hogy azt milyen könnyű Budapesten, sőt, szinte csak azt lehet, normálisat nem is. Hát én nem így veszem észre.

2020. dec. 2. 16:46
 36/56 anonim ***** válasza:
88%
Dagadt disznó vagyok.
2020. dec. 2. 21:24
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
OFF: mindig mondják, hogy nem szabad internetes olvasgatás után diagnosztizálni magad, mert beírod, hogy fáj a hasad, és 2 perc múlva kiderül, hogy AIDSes vagy, rákos, és pár nap múlva meghalsz. Most elolvastam ezt a cikket, és ettől is beparáztam, mert csomó tünetek megvan más betegségek miatt. 😂😂😅
2020. dec. 3. 15:15
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
ON: Nem tudom, sose indokolta meg senki. Mindig azt kapom, hogy “jaj, rólad semmi negatívat nem tudnék mondani :O”, mégis mindenki vagy csak szexet akar, vagy csak azt nem (tehát barátzóna). Szóval a fene se tudja. 22L
2020. dec. 3. 15:18
 39/56 anonim ***** válasza:
93%

Általában ezt kapom 40 évesen, a "családalapításra vágyó nőktől":

-175 cm magassággal alacsony vagyok, mert ha tűsarkút húz fel, akkor magasabb tőlem 3-4 centivel és az nem jó

-Írásban sem tudják egy sz*ros társkereső appon eldönteni, hogy ők társat keresnek-e?

-78 kg vagyok, kora tavasztól késő őszig heti 5 este járok el futni, nem vagyok kigyúrva, de kondícióban vagyok. Mivel nem olyan vagyok, mint a terminátor ezért ez is "probléma"

-Néha szeretek nyugiban, otthon ellazulva tölteni egy hétvégét, néha pedig elvágyódom valamerre. Kiderült, hogy ez is baj.

-Még csak mos tudtam venni önerőből, hitel nélkül egy lakást és autót, eddig nem volt és ez szintén komoly probléma volt

Nem kevés nővel volt már dolgom, de furcsa módon online társkeresős nőkkel még csak a találkozásig sem egyszerű eljutni. Most a covid miatt nem nagyon van másra lehetőségem.

2020. dec. 3. 17:34
 40/56 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó válasz utolsó felvetésére: ne gyere elő azzal, hogy anyagilag mid van és hogy "csak most sikerült ez/az" ha a társkeresőn a másik fél anyagiakra kérdez, vagy oylan irányba tereli a beszélgetést/írásbeli kommunikációt, az már elgondolkodtató.
2020. dec. 3. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!