Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek a párotoknak, ha minden nap találkozna az ellenkező nemű barátjával?
Én se hiszek benne és azt se értem miért igénylik napi szinten?!
Nekem se kéne ilyen társ!
Szerintem létezik férfi/fiú és nő/lány között barátság. De! Az ellenkező neműek között (feltéve, hogy heteroszexuálisok) nem lehet olyan szoros barátság, mint az azonos neműek között. Mert ha egy bizonyos határt átlépnek, akkor már ott a legtöbb esetben legalább az egyik félben kialakulnak más érzések is.
Nekem is vannak lánybarátaim, szoktam velük akár kettesben is találkozni, kávézni, sütizni. Van egy "fogadott húgom", akivel napi szinten beszélünk, de nem szó szerint minden nap, talán vele a legszorosabb a kapcsolatom. Viszont még vele sem olyan szoros, mint a ffi barátaimmal (nincsenek sokan, haverból van több). És pláne messze nem olyan szoros, mint a barátnőmmel.
Szerintem itt az a kérdés, hogy kivel tölt el több minőségi időt, veled vagy a barátjával? És kivel beszéli meg a dolgait? Kinek szól először, ha öröm/bánat éri?
"Meg néha, amikor éppen valamelyiknek hullámvölgyben van a kapcsolata, akkor is néha, meg néha-néha szexelnek is egy kicsit, csak úgy barátilag, vigasztalásként."
Ez pontosan így van. Ha egy férfi és nő között nagyon szoros a barátság szinte biztos, hogy valamelyik fél részéről meg van a vonzalom. Csak ilyet hallani mindenhonnan. Húú, de jó barátok, állandóan együtt vannak, néha meg egy kis alkohollal együtt lefekszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!