Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a párotoknak ellenkező nemű barátja van?
Én csapatban sportolok, 5 férfi és én egyedül nő. Olyan mind az 5 mintha a bátyám lenne, szeretem imádom őket de semmi több.
Az 5 srácból 1-nek már kb 3 éve van barátnője akivel nagyon jóban vagyok, nem féltékeny rám egyáltalán akkor sem ha előtte megölel, megpuszil a srác. Sőt ha úgy van, hogy egy verseny miatt együtt kell aludnom valakivel akkor ezzel a sráccal szoktam, ő tényleg olyan mint egy testvér, talán még a vérszerintieknél is jobb a kapcsolatunk.
Na most egy másik srácnak is lett baránője kb 5-6 hónapja és ki van akadva, hogyha edzőtáborozunk és egy lakáaban vagyok a barátjával vagy ha találkozáskor megölel, megpuszil. Engem ez már nagyon idegesít, de a srácot is, ha meg szakít vele akkor megint én leszek a szemét.
Mit gondoltok erről?
A féltékenység az minden esetben a féltékenységet érző személy önbizalomhiányát jelenti.
Tehát semmi köze a dolognak sem hozzád, sem a sráchoz. Ez csak a barátnő felelőssége. Nem inged, ne vedd magadra!!
Van olyan szitu, amikor világosan látszik, hogy a kis barátnő mindenkit elmar a "barátja" mellől :D Tudom hogy te nem ebben vagy, de véleményem szerint ránézésre látszik már, hogy van-e szexuális tartalom is benne vagy nincs.
Neked van barátod?
Mi lenne ha ezzel a lánnyal, aki féltékenykedik, összehoznál egy találkozót, kettesben, kötetlenül, és kedvesen elmondanád neki, hogy ezer éve ismered a párját, nyilván, ha akartatok volna egymástól valamit, lehetett volna, de nem volt semmi, és neked ő olyan, mint a bátyjád. Akár törekedhettek arra is, hogy ugyanolyan jóban legyetek, mint a másik srác barátnőjével.
Neked van barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!