Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a házastársatoknak több az ellenkező nemű barátja?
Nő létemre csak férfi barátaim vannak.
Nem vagyok külsőleg sem fiús, nem erről van szó, imádom a divatot, az illatszereket, szeretek sütni-főzni, és mégjobban szeretek takarítani, szóval minden nőies dologgal ki vagyok békülve, de ezekről beszélni általában nincs kedvem. Vásárolgatni is egyedül szeretek. A nőkkel nincs jó viszonyom, általában mindig csak a kavarás megy, meg az irigység, meg a vita. Komolyan, ahol már 2-3 nő minimum van, ott folyton áll a háború. Mindenhol ezt tapasztaltam eddig. Iskolában, munkahelyen stb.
A munkahelyemen is mindig ölik egymást a nők, szerencsére én kimaradok ebből, mert csak a férfi kollegákkal állok kb szóba. ( Megjegyzem, ezért pláne nem szeretnek a nők, de nem is érdekel) De a férfiak sokkal lazábbak, viccesebbek, nem egymás pocskondiázása az összekötő elem köztük. Na meg több közös témám is van velük. Pl. foci, horgászat, tippmix, box, autók, motrok, ilyesmi, engem ezek a témák amúgy is jobban érdekelnek. És munkahelyen kívül is velük járok sportolni, néha ide-oda, de senki nincs aki bejönne vagy ilyesmi, egyszerűen csak barátok. A férjemet viszont tudom, hogy nagyon zavarja, még ha mindig nem is mondja. ( Mert azért nem mindig tudja magában tartani) Szerintetek jogos? Igazából biztos én is utálnám, ha nőkkel járkálna, de nekem meg egyszerűen nincsenek barátnőim, néha nekem is kell egy kis társaság, egy kis külön töltött idő, ahogy ugyanúgy neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!