Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket általában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket általában miért utasíranak el az ellenkező neműek?

Figyelt kérdés

Engem leginkább ezért:

[link]

2019. dec. 18. 10:26
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
40%

#40: És mégis mit csináljon férfiként? A férfiaknak nem úgy működik a társkeresés, mint a nőknek, hogy nézhetsz ki bárhogy, mindig lesznek, akiknek bejössz, akik nyomulnak rád és csak válogatnod kell.

Igen, lesz sok selejt, igen, ők nyomulnak a legjobban, igen, hiába írsz ki bármit az adatlapodra, pont ők nem fogják elolvasni vagy nem "Szia"-val hanem "Anyád"-dal indítanak, esetleg Ryan Goslingnak álcázzák magukat és úgy érik el, hogy jobbra húzd őket, hogy farkat vagy felszínes k...vázó üzenetet küldhessenek.

Na és? Ahelyett, hogy örülnétek, hogy privilegizált helyzetben vagytok és csak hátradőlve válogatnotok kell, inkább nyavalyogtok meg ha nincs probléma, akkor szándékosan gyártjátok míg nem eléritek, hogy a végén már egy férfi sem fog átesni azon a bizonyos szűrőn.

Vagy még rosszabb, újra és újra olyanok esnek csak át rajta, akikben később valami miatt csalódtok. És hiába írtok bármit, abban biztos vagyok, hogy ha annyira boldogok lennétek, akkor nem ezen az oldalon osztanátok az észt az incelek ellensúlyaként, mert lenne jobb dolgotok is, függetlenül attól, hogy adoniszokkal dugnátok vagy az igazi normális, incelek beteg lelkével teljesen ellentétes lelkű "nekem ő az tökéletes pasi" de amúgy csúnyának mondott párotokkal élnétek meg a felhőtlen örömöket, esetleg annak örülnétek, hogy kifogtatok egy gazdag pasit vagy épp a tökéletes lelkitársat.

Csak azt nem fogjátok fel a nagy viták során, hogy nem az itteni incelekkel kell hadakoznotok, mert nem ők az ellenség és nem az a feladat, hogy őket megcáfoljátok, ha állítanak valamit. Mert ők is ugyanolyan frusztrált emberek, akik valamiért ezen az oldalon kötöttek ki. És nincs köztük sem két egyforma.

Úgyhogy örüljetek, hogy nektek akkor is van választási lehetőségetek, ha akárhogyan is néztek ki, míg van, akinek még az sincs. Függetlenül attól, hogy megtesz bármit a külső és belső fejlődéséért. Mindösszesen egyetlen hibája van. Mindig akad tőle jobb valamilyen szempont alapján, aki viszi az adott nőt, aki az alapján a szempont alapján választja ki a leendő párját.

És ezt hiába próbáljátok azzal lezárni, hogy "ha senkinek nem kell, akkor biztos vele van a baj", mert ennyi erővel a szingli nők is, ha senkit nem találnak, vagy sosem találnak olyat, aki megfelelne nekik hosszútávon is keressék saját magukban a hibát.

Mert ha te nőként azt mondod a Józsi haverodra, aki szingli, de amúgy "nincs vele semmi baj", hogy kéne találnia egy hozzá illő párt, akkor azzal kijelented egyúttal, hogy az összes szingli nő ostoba, amiért nem csap le a Józsira, erre a fantasztikus szingli pasira, akit te is csak azért nem választottál, mert már van párod, akit szeretsz. Vagy leszbikus vagy, vagy neked a más típusúak jönnek be, de ettől még vele semmi baj nincs.

2020. dec. 7. 03:18
 42/56 anonim ***** válasza:
74%
#39: Részben ismerős problémák. Némelyik nőnek a csillagos egekben vannak az igényeik, én pl. vékony férfiként általában csak a dagadtaknak/csúnyácskábbaknak szoktam tetszeni. Persze akadt néhány vékonyabb lány is, aki azt mondta, hogy jó pasi vagyok, de ez a ritkább. A másik "vicces" dolog, amikor állítólag ismerkednének, de úgy kell kihúzgálni belőlük minden szót, de persze ők komoly kapcsolatot keresnek. Meg amikor elsírják magukat, hogy rájuk a kutya sem figyel fel, pedig nekik elég lenne egy átlagos pasi, aztán amikor átlagos pasiként kezdeményezel, kb. 0% az esélyed. Ha gyorsabban akarsz haladni, akkor biztosan csak dugni akarsz, ha lassabban akarsz haladni, akkor rád unnak. Ja, egyébként voltak páran, akik előadták, hogy én biztosan főnyeremény lennék a nőknek, meg milyen jó, hogy házias vagyok stb., érdekes módon mégsincs túl sok szerencsém a nőkkel. Szóval nem igazán értem a nőket, sokszor az az érzésem, hogy ők maguk sem tudják, hogy mit is akarnak.
2020. dec. 7. 09:36
 43/56 anonim ***** válasza:
69%
Le lehet engem pontozni, attól még ez a tapasztalatom a nőkkel. Felszínesség, határozatlanság, hazudozás, sunyiskodás. Tisztelet a kivételnek. Ha őszintének gondolják magukat, az sok esetben egyenlő a taplósággal, ha meg sunyiskodnak, akkor azzal mentegetik magukat, hogy "ha őszinték lennénk, akkor a férfiak leqrváznának". És ha szóvá teszed azt, hogy miért lépnek le szó nélkül, miért csak a férfiaktól várják el az őszinteséget, a gerincességet, akkor "a támadás a legjobb védekezés" címszóval kikiáltanak mocskos, agresszív disznónak, aki ne is csodálkozzon azon, hogy "ilyen" hozzállással nem talál magának nőt, holott esetleg csak jogosan háborodsz fel azon, hogy a tőled elvárt gerincességet, bátorságot ők még azzal sem viszonozzák, hogy legalább annyit válaszoljanak, hogy "bocs, ezért és ezért nem szeretnék veled többet beszélni", inkább elsunnyogják a dolgot. Persze most ezzel a véleményemmel megint vérig fogom sérteni a gyk-s nőket, hiszen mindegyikük azt mondja, hogy ő nem ilyen, ehhez képest megszámolni sem tudnám, hányan tűntek már el szó nélkül.
2020. dec. 7. 14:35
 44/56 anonim ***** válasza:
69%
Nem utasítanak el, ugyanis szóba sem állnak velem, átnéznek rajtam. Ha pedig beszélgetést kezdeményezek akkor szó nélkül otthagynak.
2021. jún. 6. 19:33
 45/56 anonim ***** válasza:
73%

Jaaj, de szomorú látni az ilyen kérdéseknél, amikor körbeülnek az incelek, és egymással egyetértve fikázzák a gonosz nőket, akiket csak a pénzük vonzza, és akiknek csak az adoniszok kellenek, és akik válaszra sem méltatják őket társkeresőn.

Én 40+ éves férfi vagyok garzonlakással, rendszeres kereset nélkül, és bár elég jóképűnek tartanak, plusz egyáltalán nem vagyok elhízva, a legkevésbé sem vagyok kigyúrva, talán a több évvel ezelőtti sportolásból még látszik valami. Nincs kocsim, sőt, jogosítványom se. De hogy megadjam a kegyelemdöfést az inceleknek, nem is vagyok se szörf-oktató, se pizzafutár, egyáltalán nem járok szórakozóhelyekre, kb. 15 éve nem szólítottam le nőket utcán, a volt munkahelyeimen szinte nem voltak nők, most meg otthon dolgozom, ha épp van mit.

Mindezek dacára eddig inkább menekülnöm kellett a nők elől, mint keresni őket. És nem, nem azért, mert összehazudtam mindent, sőt, általában abból csináltam viccet, hogy az összes negatív tulajdonságomat szemléletesen, de mókás formában kifejtettem, gyakran el is túlozva ezeket. Azt hiszem, csak annyi a teendő, hogy ha egy nővel beszélünk, önmagunkat adjuk, az érzéseinkről is tudjunk beszélni nyíltan, de az ne csak panaszkodás legyen. Az értelmesebb nők szeretik a humort, de ez nem viccmesélést vagy kényszeres poénkodást jelent, hanem amikor az adott élethelyzetben valaki meglátja az iróniát, és ezt képes beleszőni a beszédébe, viselkedésébe.

Ha valaki nőt akar, fontos, hogy rögtön lássa, kivel érdemes kezdeni, és kit kell azonnal nagy ívben elkerülni. Aki csak insta-modellek társaságát keresi, az ne csodálkozzon, ha kb. annyi sikere lesz, mintha a TV előtt ülve vallana szerelmet egy film közben annak egy szereplőjének. Esetleg annyival tovább jut, hogy valami bunkó, egyszavas lerázást kiérdemelhet.

Azonnal látni társkeresőn is és máshol is, ki az, akivel lehet értelmesen, érdekesen kommunikálni, aki nyitott, és aki nem eltartót keres, hanem élő, gondolkodó embert. Az ilyenek viszont nem érik be sablonlevelekkel, se félsoros odaböffentésekkel, nekik vannak bizonyos intellektuális igényeik. Ez igaz, de hát "ingyen" semmit nem adnak. Aki nem tudja elfogadni ezt az univerzális, örök érvényű tételt, annak tényleg jobb, ha más célokkal helyettesíti a párkapcsolatokat.

Van egy régi haverom, aki nagyjából megtestesíti a nagybetűs inceleket, ideális modell arra, hogy NE ismerkedjünk, gyakorlatilag minden hibát, pontról pontra elkövet a nőkkel való kapcsolatfelvételnél, amit lehet, talán csak a fehér zokni + szandál kombó marad ki. Ő szokott ilyen leveleket írni társkeresőn: "szia nagyon szép vagy". És nekem bosszankodik, amiért vagy szóra sem méltatják, vagy letiltják, vagy nagyon csúnyán elküldik. Mindig kérdezem: erre mit vár? Szerinte mit kéne erre írni? Pláne annak ismeretében, hogy ezt 18-20 éves, fotómodell kinézetű lányoknak küldi el, akiknek valószínűleg naponta 100-200 ilyen levél jön. Utcán időnként odaszalad egy-egy lányhoz, és valami totál zavaros sztorit rögtönöz, hogy épp a vállalkozásába keres titkárnőt, vagy ezt vagy azt, de már egy mondaton belül is több ellentmondás van, és a nők persze mosolyogva, óvatosan, ráncolt szemöldökkel hátrálnak, látják, hogy valami gond van vele. Próbálom néha mondani neki, mi a baj ezekkel a kísérletekkel, de semmi értelme, másnap is ugyanezekkel folytatja. Az ő szemszögéből minden nő kurva, akiknek semmi nem jó. Pedig ha csak egyszer kipróbálná, hogy nem hazudozik semmit, csak simán, őszintén elkezd egy korban nagyjából hozzá illő (egyedülálló) nővel beszélgetni, talán lenne esély. De én már nem erőlködöm, aki nem érti meg a játékszabályokat, azt kihagyják a fociból.

2021. aug. 7. 11:28
 46/56 anonim ***** válasza:
100%

Két gond volt velem társkeresés szempontból.

Nem vagyok szép arcú, és elég kevés ember az, akivel gördülékenyen tudok beszélgetni. Sőt, sokaknál még az ismeretség sem segít ezen. Viszont ha valakivel tudok, akkor vele aztán be sem áll a szám :)

2021. aug. 7. 13:22
 47/56 anonim ***** válasza:
100%

Csak. De tényleg. Gyakorlatilag ha 5%-ban szól rólam valóban az elutasitás, sokat mondok.

Többi 95-öt az teszi ki h fogalmuk sincs mit akarnak, bizonytalanok, magas a páratartalom, mert csak, nemtudom, talán, ilyenek.

2021. aug. 7. 17:05
 48/56 Barnabas333 ***** válasza:
79%
45ös csak a lényeg ott van a leveledben. Jóképű vagy és mondjuk kicsit sportos az alakod. Én megértem az itt síró férfiakat. Nem vagyok jóképű, amikor még társkeresőztem 12-15éve mindig elbüvöltem a nőket a belsőmmel legyen az levelezés vagy chat... De fotó után mindegyik elmenekült... Látom a cégnél is, hogy minden nő a jóképű férfiak között legyeskedik, ezt láttam életem során a haverjaimnál, házibulikban és esküvőkön is. Nagyon elszálltak tényleg a nők. És egy gyönyörű nővel élek, egyszer elváltam, volt még 2-3 hosszabb kapcsolatom. De volt, hogy 1évig egyedül éltem. Egy jóképű férfi nem fogja megérteni milyen ha átnéznek rajta a nők vagy csak barátzónába kell...
2021. aug. 7. 19:11
 49/56 anonim ***** válasza:
75%
Azért utasítanak el az ellenkező neműek általában, mert félnek, hogy az asszony kikaparja a szemüket, vagy pedig azért mert félnek hogy otthon kiderül, és akkor hajléktalanok lesznek.
2021. aug. 7. 23:21
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Eletem soran randiztam legalabb 30 novel de egyik sem mondta meg miert nem kellek neki. 2-3 volt aki megmondta hogy bocs ez nem fog mukodni de a legtobb csak felszivodott a randi utan. Szerintem nem tartanak jokeunke, humorosnak es regen eleg vekony is voltam. Most mar miota megnosultem felszedtem par kg-t, nem vagyok kover, inkabb egy egeszseges testsulyom van.
2021. aug. 8. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!