Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek a tetovált nők vagy a tetoválatlan nők tetszenek jobban?
"Én amúgy szoktam beszélgetni tetovált emberekkel, mert mindig érdekel, hogy milyen lelki trauma vagy kényszer vitte rá őket erre, amit én betegesnek tartok."
Kell valamit hozzá fűznöm?
41-es! Én a helyedben fűznék, mert eddig csak azt bizonyítottad be, hogy nagyon nem megy neked a magyar nyelv. 🤣
Eddig szövegértés karó, de segítek, szóval
én azt kértem tőled, hogy:
"Az meg külön tetszik, hogy én, aki egy betűt nem írtam arról, hogy milyenek a tetováltak, vagyok megkérdezve, hogy miért tartom őket ilyennek és amolyannak. :-D
Vagy akkor tessék szépen megmutatni, hol is írtam én róluk?
Mert eddig nem írtam. :-)))"
erre megkapom válasznak ezt, hogy:
"Én amúgy szoktam beszélgetni tetovált emberekkel, mert mindig érdekel, hogy milyen lelki trauma vagy kényszer vitte rá őket erre, amit én betegesnek tartok"
Akkor magyar-magyar tolmács csak a kedvedért!
Amikor arról beszélek, hogy a betegesnek tartom, akkor a tárgy, amire vonatkozik az állítás az az, hogy a tetoválás készítése a beteges. Érted már?
Egyébként a 40. válaszban ezt írtam
"De ha érdekel általában véve felszínesnek és butának tartom őket, a tetoválások száma és a műveltség/intelligencia között fordított aránya írható le, és ez tapasztalat."
Ezt gondolom csak tudod ezt korábban nem írtam...
De te is bizonyítod, hogy mennyire igaz. 🤣
Nem hiszem azt, hogy jól megmondtam, azt hiszem, hogy hülyét csináltál magadból. A kettő közt van különbség, az egyikben tevékeny résztvevő volnék, te meg ezt összehoztad magadnak minimális segítséggel. Azért köszönöm szépen. :-D
Egyébként én nem látok itt vitát, csak hisztizel egy kört és én most ráértem reagálni ennyi történt.
Én viszont nem kívánok neked további jó frusztrált őrjöngést, mert jobban járna mindenki ha megkímélnéd őket ettől, éppen elég volt ez.
inkább egy fiú, mint egy tetovált csaj
19F hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!