Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségének az átlagos férfiak olyan 10/5 kategóriájú?
Figyelt kérdés
Csak onnan gondolom hogy volt hogy egy átlagos férfi képét kitettek ide tényleg utcán szinte ilyen férfiakat látok egyáltalán nem volt csúnya és jöttek a kommentek hogy 10/5, 10/4 stb.2019. dec. 12. 07:51
21/26 Rockarc válasza:
Nezzuk a lehetseges ertekeket a szamsorban. 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10. Bokj ra a kozepere. Paros szamu elemnel tuti nem lesz kozepso ertek, de lehet a matek valtozott meg azota, hogy tanultam. ITt melyik szerinted az 5. elem?
A mediant ne keverjuk bele, egyreszt bonyolultabb fogalom es meg az atlag sem megy neki, masreszt csak linearisan csokkeno vagy novekvo sorozatoknal lesz ugyanannyi, mint az atlag. De azert kivancsi vagyok, mikor jon ra, hogyan kell atlagot szamolni. A tobbsegnek azert mar otodikben megy, bar ok joval kevesbe magabiztosak. Most pedig elvileg egy felnott embert koorepetalunk, ingyen. Majd egy masik posztnal mar azzal fog okoskodni.
43F
22/26 anonim válasza:
Tudom a median mas, es csak linearis esetben ugyanannyi, ahogy te is irtad. De engedd el egyebkent, nem fogja elhinni egyik sem. De mar ertem miert kehet az atlag fizetesekkel megvezetni nepet. Azt se tudjak mi az, csak joooo nagy szam annyi eleg.
23/26 anonim válasza:
Erre a sok matematikai agyfosásra nincs szükség. Ha valamit 0-tól 10-ig pontozok, akkor a 10 pont a legmagasabb érték a 0 az ugye zéró. A kettő között 4-5-6 körüli ponttal van az , amit átlagosnak ítélek meg. 7-10 átlagosnál jobb, 1-3 gyenge. Nem érdekel, hogy mi az átlaga egy számsornak, teljesen logikus, hogy így osztályozok valamit. Ahogyan az iskolában is 5-ös skálán osztályzunk, és micsoda meglepi, a 3-as osztályzat a közepes. Szívesen.
24/26 anonim válasza:
Persze, nincs szukseg. Csak mielott okoskodunk, bizonyosodjunk meg rola nem mi vagyunk e a hulyek. :) Az eletben sokszor jol johet ez a hozzaallas, jobb mint a gyokerseget magabiztosan hangoztatni, egyebkent nem feltetlen neked szolt, altalanossagban irtam azoknak is, akik rohogve fostak a hulyeseget.
25/26 anonim válasza:
Érdekelne, hogy aki engem lepontozott, az hogyan osztályoz egy 10-es skálán? Vagy neki a közepes dolgozata nem hármas volt az iskolában? Őszintén....
26/26 anonim válasza:
Teljesen felesleges matematikáról vitatkozni egy ilyen kérdésnél. A kérdés valójában arról szól, hogy egy 10-es skálán a nők szerint az átlagos férfiak kb. hol helyezkednek el. Ez magában még nem is sokat mutatna, az már érdekesebb lenne, hogy bármelyik korosztály hölgy tagjai a saját korosztályukból random kiválasztott férfiaknak milyen értékelést adnának?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!