Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségének az átlagos férfiak olyan 10/5 kategóriájú?
Figyelt kérdés
Csak onnan gondolom hogy volt hogy egy átlagos férfi képét kitettek ide tényleg utcán szinte ilyen férfiakat látok egyáltalán nem volt csúnya és jöttek a kommentek hogy 10/5, 10/4 stb.2019. dec. 12. 07:51
1/26 anonim válasza:
Miért, egy 1-től 10-ig terjedő skála két végpontjának átlaga nem 5?
Nem mondom, hogy statisztikus vagyok, de mi a fąsz 😂😂😂
Csak egyeseknek 10/7 az átlagos...
2/26 anonim válasza:
10/5 az miért lenne csúnya?! Ha ronda lett volna, akkor gondolom 10/1 vagy 10/2 lett volna a válasz.
3/26 anonim válasza:
Most ezzel az a kérdésed, hogy 1-től 10-ig terjedő skálán az 5 átlagos-e? Igen barátom, az 5 az pont ennek az átlaga.
Ha meg mások pontozásáról van szó, akkor megint csak nem fogok újdonságot mondani: ami nekem kb. 5, az másnak lehet, hogy 8, megint másnak meg csak 3.
4/26 anonim válasza:
Én 6,8/10-et kaptam Photofeeleren, még sincs nőm évek óta, sőt még csak nem is kezdeményez senki, sem utcán, sem neten. Szemezés, mosoly kizárva, egyet sem kapok. Voltak már nőim.
5/26 anonim válasza:
Igen, de az is csak jófejségből adott 5-ös. Igazából ez egy bottal se kategóriájú 1-es.
6/26 anonim válasza:
Nem hiába vagyunk sereghajtók a PISA teszteken 😅😅😅
7/26 anonim válasza:
Sracok, 10 atlaga nem 5, de cafoljatok meg, ha en vagyok a hulye....
8/26 anonim válasza:
Lepontoznansok funkcionalis analfabeta, de 1-10 skalan megnezne az atlagot csodat latna. Barmok.
9/26 anonim válasza:
Attól átlag, hogy átlag, közepes, az pedig az 1-10 skálán az 5, 6.
10/26 anonim válasza:
Jó, ez nem matematika.
Ha kimondottan bejön valaki, arra szoktunk 9-10-et adni.
Ha nem az ideálunk, de azért vállalható, akkor 7-8-at mondunk.
Ha valakire 5-öst adunk az nem átlag, hanem elég gyérnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!