Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy Tusup kategóriájú pasit is megcsal egy -valljuk be, külsőleg igencsak középszerű- nő, mégis mire számítson egy átlagos férfi egy párkapcsolatban manapság?
Ha rám hallgatsz, horogra akasztasz néha egy riherongyot, és azzal elvagy.
Párkapcsolat, házasság meg ezek, világ legnagyobb rákfenéi a férfiak számára.
Én nem vagyok külsőleg középszerű nő, kifejezetten szépnek mondanak és soha nem csaltam meg a páromat és nem is fogom.
Ez a téma nem külsőtől és nem nemtől függ, hanem személyiségtől.
Neked a Tusup-kategória mit jelent?
Ezek szerint nem azt, amit nekem. Egy idegbeteg állat, aki a feleségével úgy bánik, mint egy versenylóval, és a hátán próbál felkapaszkodni az élvonalba. Külsőre meg átlagos.
Mi ezen a főnyeremény?
A felesége arcra átlagos. Nem szép, nem csúnya. Alakra igencsak átlag feletti. Egy kis smink, egy jó ruha, és igazi bombázó. Csak a zsebpiszok férje mellett látszik nagydarabnak.
Most alakul ki egy olyan helyzet, hogy lényegében akármilyen nő bármikor félretud lépni egy párjánál jobb pasival. Lehet itt jönni egy csomó mellébeszéléssel, de valamiért akármilyen baráti társaságban szóba került a megcsalás, még a beszélgetés női (!) résztvevőinek többsége is azt mondta, hogy egyre kevesebb nő akar a környezetükben komoly kapcsolatot és egyre több nő lép félre.
Amúgy ez a Tusup ügy tök jól megmutatja, hogy férfiként miért kell az egész életet úgy felépíteni, hogy folyamatosan legyen tartalék és biztosíték.
#4: Felkapaszkodni? Katinka a Tusup által beleölt pénz nélkül sehol sem lenne a mostani helyzetéhez képest. Kinézetre a srác olyan, hogy a huszonéves csajok többsége fél perc alatt szét tenné a lábát, a harmincasok többsége is.
Katinka teste teljesen nőietlen ruha nélkül, az arca pedig még sminkkel is elég férfias.
A kettős mércéd meg gáz.
"Egy idegbeteg állat, aki a feleségével úgy bánik, mint egy versenylóval"
Te ezt honnan veszed? Olvastad a Blikkben?
"hátán próbál felkapaszkodni az élvonalba. "
El vagy tájolva, ő már alapból egy amerikai élsportoló volt, Katinka miatt költözött Magyarisztánba.
"Alakra igencsak átlag feletti.
Egy kis smink, egy jó ruha, és igazi bombázó. "
Fura ízlésed van.
"Csak a zsebpiszok férje mellett látszik nagydarabnak."
Mit szívsz? Akkora karja van az embernek mint egy tűzcsap.
Ne mások kapcsolatából indulj ki, én annyit tudok neked tanácsolni.
A megcsalás egyáltalán nem függ külsőtől. Ismerek csúnya nőt, aki annyi férfival lefeküdt, hogy nem is tudta, hogy melyiktől eshetett teherbe. Ahogy ronda férfiak is simán meg tudják csalni a párjukat, ha akarják.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!