Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy Tusup kategóriájú pasit is megcsal egy -valljuk be, külsőleg igencsak középszerű- nő, mégis mire számítson egy átlagos férfi egy párkapcsolatban manapság?
Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 19:24
21/27 anonim válasza:
15-ös nyilván így van. Minden kérdésnél csak én vagyok ott ,de ha te ezt figyelgeted akkor a te pincéd is be van zárva :D Halkan megsúgom hogy kb 30-90 ig vannak itt hasznossági százalékok leginkább,felette alatta alig. És az oldalnak koránt sem 60 db felhasználója van ,de nem is 100db. De nem várom el hogy leesen az összefüggés.
22/27 anonim válasza:
Azt, hogy bármikor megcsalhatják a háttérben, bár ez nem feltétlenül függ össze azzal, hogy a pasija átlagos, vagy egy sármos férfi, és hogy a nő mennyire vonzó. A hipergámia ugyanúgy működik minden nőnél.
23/27 anonim válasza:
Azt figyelitek, hogy amikor egy átlagos/ronda pasi feltesz egy kérdést, hogy jól néz ki, akkor jönnek a válaszok, hogy jól néz ki és nincs gond a külsejével, de amikor egy valóban helyes és jó alkatú pasiról van szó, akkor ő lazán átlag és átlag alatti egy csomó itteni nő szerint? :D
Ezért szeretem a gyk-t. Sehol máshol nincs annyi szélrózsa, mint itt.
24/27 anonim válasza:
Akraki akarmit mond Tusup messzemenoen jobban nez ki ferfiban,mint Katinka noben...Kicsit sem egy bombazo alkat... hiaba van kisminkelve.
22 L
25/27 anonim válasza:
Érdekes sztori ez a Tushup, Katinka történet.
Jah ki nem f...t érdekel?😉
26/27 anonim válasza:
"Akraki akarmit mond Tusup messzemenoen jobban nez ki ferfiban,mint Katinka noben."
És ha leírod (nehezen), hogy "akárki akármit mond", az az állításodat igazolja?
27/27 anonim válasza:
Szerintem átlagos külsejű Tusup, Katinka és Dudás is, kb egy szinten. De mi csak fotókon látjuk őket, közben meg a vonzerőnek messze nem csak a külső a része. Pl. nekem nagyon tetszik, ha egy férfinak kisugárzása van, nehéz megfogalmazni; tetszik, ha a járása energikus, ha a bőrének jó illata van... Katinka meg életvidám és szerintem a humora is jó, ez mindenkiben vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!