Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiként miért nem kapok átlagos lányt?
180/90, 27 év, átlagos fizetés (200 e nettó)
Csak egy típusú nőknek szoktam bejönni az ilyen 160 cm 100 kg stb , mikor én nem vagyok annyira kövér mint ők a nők között. Egy sima hétköznapi lány 170 cm/ 55 miért nem jön már? Mindig csak a dagadekok jönnek.
Az emberek több mint fele túlsúlyos, vagy elhízott Magyarországon. Nézzétek már meg a statisztikákat.
A vékony alkatú nő egyre kevésbé átlagos, hanem inkább átlag felettinek számít már a vékonysága okán, hogy képes magát türtőztetni, kontrollálni és nem szedi fel a zsírt.
Ez csak egy hasonlo kerdesre emlekeztet. Amikor megkerdeztem, hogy milyen az az atlagos lany, akkor belinkelt egy 9-10-es model kinezetu lanyt.
Szoval Errol ennyit.
Ő 180 cm, 90 kg, kb. 27 éves, és méhis átlag alatti, aki örülhet, ha a dagadtak szóbaállnak vele.
A 170 cm 55 kg igencsak modell alkat. Gondolom, arcra is "csupán" annyit vársz el, hogy átlagos modell legyen, smink nélkül.
180/90 kifejezetten túlsúlyos.
A 200e nettó pedig egy rossz vicc.
A 170/55 lány párja férfiban egy 180/70 lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!