Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiként miért nem kapok átlagos lányt?
180/90, 27 év, átlagos fizetés (200 e nettó)
Csak egy típusú nőknek szoktam bejönni az ilyen 160 cm 100 kg stb , mikor én nem vagyok annyira kövér mint ők a nők között. Egy sima hétköznapi lány 170 cm/ 55 miért nem jön már? Mindig csak a dagadekok jönnek.
"A 200e nettó pedig egy rossz vicc."
Ezt nem ártana közölni a magyarországi munkáltatokkal, mivel ez valóban az átlag, sőt bizonyos országrészekben még átlag felettinek is számít (BAZ-, Szabolcs-Szatmár-, Békés megye)
Ez egy borzalom! Ennél én sokkal jobban nézek ki. Az arányok nem számítanak? 90 kg vagyok de 15 éves sport múlttal.
Akkor tegyél ki képet magadról!
Oka van, ha csak olyan nőknél lenne esélyed, aki neked nem tetszik.
20 kiló felesleg meg sehogy se fog arányosan eloszlani.
"kapok"?
Rossz hírem van: senkit nem kapsz. Egy kapcsolatért tenni kell, nem csak pislogni, hogy miért nem történt semmi.
A barátommal se azért jöttem össze, mert jó alakja van, és ő sem azért jött össze velem, mert jó alakom van. Ez csak egy (nagy) plusz, de jelleme fogott meg. Nem lehet, hogy nálad ezzel van a probléma? Ezt tartom valószínűnek.
22L
De ha nem lett volna ez a nagy plusz, akkor elmehetett volna máshová a jellemével - ezzel nincs is gond, csak így nem működik az alaptétel.
#12 miért van lepontozva?
200 nettó az max a fővárosban vicc kategória, vidéken minimum átlagos fizetés.
Bár kép nélkül ezt nem lehet eldönteni, egyáltalán nem biztos hogy olyan szarul néz ki 180/90-el.
És miért rögtön egy beles gyereket kell belinkelni?
Én is voltam 182/95 de akkor sem néztem ki így.
Hagyjátok már mindig a bmi-t.
"A testtömegindex emellett nem veszi figyelembe a testtömeget alkotó összetevők minőségét és a testalkatot sem. Mivel a zsírnak, az izomnak és a csontnak különböző a sűrűsége, így a fajsúlya is. Egy vékony csontú, kevesebb izommal rendelkező ember például sokkal több zsírt visel magán, mint egy ugyanolyan testtömeg indexű, de kisportolt, erős csontozatú személy. Tehát a TTI megtévesztő túlsúlyosságot jelez például a testépítőknél, illetve minden, izmosabb alkatú embereknél."
Hiába is lázadtok lepontozással az igazság ellen, a bmi index elavult, nem lehet mindig számszerű adatokból megítélni hogy egy ember mennyire túlsúlyos.
A testzsír százalék az ami számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!