Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiként miért nem kapok átlagos lányt?
180/90, 27 év, átlagos fizetés (200 e nettó)
Csak egy típusú nőknek szoktam bejönni az ilyen 160 cm 100 kg stb , mikor én nem vagyok annyira kövér mint ők a nők között. Egy sima hétköznapi lány 170 cm/ 55 miért nem jön már? Mindig csak a dagadekok jönnek.
Milyen idozavarrol beszelsz??
Azon kivul, hogy lekovereztek a kerdezot, igazabol senki se volt durva. A te elso hozzaszolasod, elso mondat szolt rogton arrol, hogy gputtony.
Szoval te kezdtel el suttyoskodni. Ennyit s sertegetesrol. Nezz magadba draga, mert a millioid nem kompenzaljak a termeszetedet.
Egy normalis, magara valamit ado no nem kezdene egy ilyen alakkal.
Mi dagadtoztuk le a kérdezőt? Cucika, a pasi 180/90 és átlagosnak tartja magát, amivel semmi baj nincs. De ő egy 170/55 nőt akar, ami azért erősen modell alkat, és már csak emiatt sem átlagos.
Tehát a kérdező lehet felületes de a nő ne legyen az, ő essen hasra a pocaktól amit amúgy a kérdező sem tűr el nőkön, le is szólja őket (dagadékok).
Az én volt férjem sem keresett sokkal többet mint ő és 165/70 tehát nem mondanám ideálisnak, de nekem megfelelt, én vonzódtam hozzá. Na persze, én sem vagyok modell alkat, amikor összejöttem vele 162/60 voltam. Én nem vagyok felszínes nem is volt felszínes a választásom. A baj veled az, hogy te felszínes vagy (a kérdezővel együtt) de ezért a nőket megszólod és itt vergődsz meg redpillezel. Holott nem is érdemelsz jobbat, csak ilyen számító rib iket, hiszen te magad tárgyként kezeled a nőket, belülről semmilyen értéket nem tudsz felmutatni ami méltóvá tenne téged egy normális nőhöz. Akit nem érdekelne a túlsúlyod, pénzed, magasságod sem, ahogyan anno engem sem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!