Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiként miért nem kapok átlagos lányt?

Figyelt kérdés

180/90, 27 év, átlagos fizetés (200 e nettó)

Csak egy típusú nőknek szoktam bejönni az ilyen 160 cm 100 kg stb , mikor én nem vagyok annyira kövér mint ők a nők között. Egy sima hétköznapi lány 170 cm/ 55 miért nem jön már? Mindig csak a dagadekok jönnek.

2019. dec. 8. 13:57
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

Milyen idozavarrol beszelsz??

Azon kivul, hogy lekovereztek a kerdezot, igazabol senki se volt durva. A te elso hozzaszolasod, elso mondat szolt rogton arrol, hogy gputtony.

Szoval te kezdtel el suttyoskodni. Ennyit s sertegetesrol. Nezz magadba draga, mert a millioid nem kompenzaljak a termeszetedet.

Egy normalis, magara valamit ado no nem kezdene egy ilyen alakkal.

2019. dec. 9. 19:48
 52/57 anonim ***** válasza:

Mi dagadtoztuk le a kérdezőt? Cucika, a pasi 180/90 és átlagosnak tartja magát, amivel semmi baj nincs. De ő egy 170/55 nőt akar, ami azért erősen modell alkat, és már csak emiatt sem átlagos.

Tehát a kérdező lehet felületes de a nő ne legyen az, ő essen hasra a pocaktól amit amúgy a kérdező sem tűr el nőkön, le is szólja őket (dagadékok).

Az én volt férjem sem keresett sokkal többet mint ő és 165/70 tehát nem mondanám ideálisnak, de nekem megfelelt, én vonzódtam hozzá. Na persze, én sem vagyok modell alkat, amikor összejöttem vele 162/60 voltam. Én nem vagyok felszínes nem is volt felszínes a választásom. A baj veled az, hogy te felszínes vagy (a kérdezővel együtt) de ezért a nőket megszólod és itt vergődsz meg redpillezel. Holott nem is érdemelsz jobbat, csak ilyen számító rib iket, hiszen te magad tárgyként kezeled a nőket, belülről semmilyen értéket nem tudsz felmutatni ami méltóvá tenne téged egy normális nőhöz. Akit nem érdekelne a túlsúlyod, pénzed, magasságod sem, ahogyan anno engem sem érdekelt.

2019. dec. 9. 20:32
 53/57 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem érdekelne téged semmi külsőség, akkor gyere össze egy kődarabbal, de nem ezt tetted, erről ennyit. Azért tárgyak és ösztönlények a magadfajták, mert saját magukon kívül semmi más nem érdekli. irigyek, ösztönlények, nárcisztikusok. sajnálom, az átlag az ilyen. a válások 3/4-edét nők adják be (mert semmi nem elég, semmi nem jó), gondolom te ezt úgy látod, hogy mert minden férfi alkoholista, üt ver stb... (én mondjuk józan embereket látok az utcán, de te biztos nem...). Lehet itt hazudozni, meg tekergetni a mondatokat, de beszélgetni csak 2 egyszinten lévő ember tud, s mivel egyik szavad üti a másikat, először inkább magadat tedd helyre, mert hazudozást, ködösítést én nem díjazom (de szerintem más sem).
2019. dec. 10. 13:28
 54/57 anonim ***** válasza:
100%
#36% te most magadhoz beszelsz? Mert nagyon ugy hangzik, hogy tukorbe neztel!
2019. dec. 10. 17:15
 55/57 anonim ***** válasza:
Úgy látom a százalékod az IQ szintedet is mutatja, kedves 36-os. Ne is fáradj a válasszal, nem vagy te normális. Igyál inkább egy felest, az jót tesz. Legalább lesz benned valami vonzó is.
2019. dec. 10. 18:49
 56/57 anonim ***** válasza:
Te ne ossz nekem tanácsot, nem az alattvalód vagyok, sem valami bohócod. Ész érvekkel jöttem, de csak azt kapom: így ronda úgy ronda, így hülye úgy hülye. Van bármi kézzelfogható bizonyíték az ellenkezőjére mint amit állítok?
2019. dec. 11. 09:19
 57/57 anonim ***** válasza:
Még mindig itt vagytok leragadva? Miért nem nyomtok inkább egy jó recska partit?
2019. dec. 11. 09:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!