Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiként miért nem kapok átlagos lányt?

Figyelt kérdés

180/90, 27 év, átlagos fizetés (200 e nettó)

Csak egy típusú nőknek szoktam bejönni az ilyen 160 cm 100 kg stb , mikor én nem vagyok annyira kövér mint ők a nők között. Egy sima hétköznapi lány 170 cm/ 55 miért nem jön már? Mindig csak a dagadekok jönnek.

2019. dec. 8. 13:57
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
68%

Pedig az alacsonyságnál elégséges az, ha magadnál alacsonyabb csajt keresel és kész. Általában találsz, kivéve ha 160 alatt vagy, mert azért a nők többsége is minimum 155 vagy még több. Ritka az attól alacsonyabb. Így az alacsonyság inkább lelki probléma, mint kapcsolati. Lásd a genya alacsony kefebajszos főnökök archetípusát, ami Amerikában elég gyakori.

A kövérség viszont nem ilyen, az nem olyan, hogy "majdcsak lesz valaki aki eltűri", mert nem lesz. Más az amikor egy kapcsolatban hízik el valaki, akkor már van szerelem közöttük + régi szép emlékek meg ilyesmik. Mondjuk most szerencsém van, januártól lesz pénzem eljárni a helyi edzőterembe, de hát... én még vékonyan se vagyok vékony, csak vékonyabban széles. + csíkszem akkor is marad, az még 20 kilós gyerekként is megvolt, sajnos.

De a kövérség "nagyobb bűn", mint az alacsonyság, sokkal nagyobb bűnnek számít. Ráadásul alacsonyként még lehet sunnyogni, de ha kövér és magas is, akkor nem tudsz elrejtőzni, bántani fognak.

2019. dec. 8. 20:24
 32/57 anonim ***** válasza:
47%
#30: Sehol sem írtam, hogy veled ezért lenne. Bár egyre meseszerűbbnek tűnik az egész. Az egyik női felhasználó stílusára emlékeztet az írásod, ráadásul ugyanennyi százalékon volt. Na, mindegy. Szép napot! :)
2019. dec. 8. 20:31
 33/57 anonim ***** válasza:
91%

31#

Mennyi neked az a nagyon kövér? Abból a kövérségből edzéssel nem lehet kihozni egy férfias testalkatot? Sok nő bukik a magas, izmosan nagydarab, kicsit medveszerű férfiakra.

Mondjuk az már mindenképp jó jel, hogy próbálsz edzéssel változtatni. Nem tehetsz rosszabbat annál, minthogy belesüllyedsz az önsajnálatba és meg sem próbálsz tenni magadért. Nézd csak meg azitteni másik kollégát. Mondhat az ember bármit, mindenre van kifogása, vagy csak szimplán hazugnak nevezi a másikat és folytatja tovább az önsajnáltatást és a kisujját sem mozdítja magáért.

Azt meg nehezen hiszem, hogy csak a vékony szemed már kizáró ok lenne minden nőnél. Rengeteg férfi van kapcsolatban, akiknek nagyobb hiányosságaik vannak mint a csíkszemek. Amúgy próbálkozz kínai nőknél, nekik lehet, hogy be is jön(szar poén, bocsi :D).

Nem lehet, hogy neked is inkább a lelki problémák a legfontosabb hátráltató tényezők? Az írásod alapján semmi önbizalmad nincsen. Ezen kéne megpróbálnod változtatni(az edzés mondjuk erre is kiváló eszköz).

Vannak nők a környezetedben? Próbálsz kommunikálni velük? Kezdeményeztél mál valaha bárkinél?

2019. dec. 8. 20:52
 34/57 anonim ***** válasza:
49%

Ne foglalkozz az ideirogató istenverte semmirekellő gputtonyokkal.

Én 1,5-2M között viszek haza, tisztán, s nem kell félve lefeküdnöm. minden megvan mindenem. 190/100kg vagyok,

beteszek egy képet ide:

[link]

Mégis a dagadt állatok jöttek, aki személyiségük nem volt nárcisztikus/önző, a "hozzám illő" kinézetre, hát finoman szólva csak kérette magát, meg a nagy ő... A lfszt. Én úgy voltam vele, akkor halljon éhen, vagy kergesse ezt:

[link]

Hozzáteszem a kapcsolathoz a seggükön kívül semmi mást nem voltak képesek hozzátenni, még az a maréknyi se, akinek volt gondolata saját magán kívül. Kell nekem ez? Nem... Felőlem halljanak éhen, meg üssék az asztalt h nekik jár a 3M fizetés, a luxus, a kockahas. 16 éve edzem, figyelek a kajára, teenager korom óta fejlesztettem magam szakmailag, most ezt osszam meg egy ostoba némberrel? Semmire sem fogsz menni, ha ezeknek a dögevőknek a véleménye alapján ítéled meg magad. Ne foglalkozz velük. Várd meg azt az egyet aki nem ilyen, 99%-a viszont hulladék sajnos :/ 30éves korukig játszák a madamot, azt majd jön a szex és newyork-os csokis sírás, hogy nincs normális férfi. De van, csak nem kellett, 10-20on fószer után meg majd azoknak nem kell. Ilyen a világ, döntéseink határozzák meg az életünket. A némberek így döntenek, saját sorsuk...

32f

2019. dec. 9. 11:39
 35/57 anonim ***** válasza:
94%
Jól gondold meg kerdező, hogy mihez kezdessz az életeddel, mert ha tovább folytatod amit most csinálsz, akkor végül te is úgy jársz, mint a 34-es válaszoló.
2019. dec. 9. 14:41
 36/57 anonim ***** válasza:
84%
A 34-esnek hiába van sok pénze és sportos teste, annyira beképzelt, és ellenszenves, hogy még azt se engedném neki, hogy a xaros popimat megnyalja. 😈
2019. dec. 9. 15:02
 37/57 anonim ***** válasza:
85%
32f, tudod kereshetnel te 50 milliot havonta, akkor se kellenel. Inkabb vagyok egyedul eletem vegeig.
2019. dec. 9. 15:21
 38/57 anonim ***** válasza:
8%

Feminista emberszabásúak, mikor mondtam én h rám nézhettek egyáltalán?

Annyira triviálisan gondoljátok már, hogy ha van egy férfi, akkor esedezve ugrál utánatok, jajjj csak legyél velem. Hát én nem, s ilyen emberekkel még csak beszélgetni sem akarok. Ha van egy csöpp esze bármelyik férfitársamnak akkor ők se fognak. Ezért? A lehurrogásért? A minden anyagi és szellemi tulajdon "felzabálásáért"? Mert nektek jár másé nem? "Kereshetsz 50milliót akkor se", nézhetnél ki akárhogy akkor se, sose sosem, de csak azért van ez a "sose", mert kiáll magáért, s nem hagyja h elvegyék azt, amiért megdolgozott. Feminista emberszabásúak, mit tesztek ti bele egy kapcsolatba? Mi az a tulajdonság, ami miatt titeket "mint embert" szeretni kellene? Mi az a kézzel fogható dolog, amiért vki akarna vmit tőletek? A lábatok köze? 20ért megkapható óránként. Nem opció. Mitek van még? Szerénységetek, nőiességetek, szeretetre méltóságotok nincs. Egy nő nem ilyen, hogy "fujjj nem, mert te csúnya vagy". Fujj nem, mert te "bántasz". Az ilyen viselkedés nem női viselkedés, hanem 12 éves kisgyerekre utal. Ha a férfi megteremti a jólétet, adja a jó testet, ti mit tesztek bele? Nem gondoljátok, hogy ha vki felépít 4 falat, akkor a nőnek kellene otthont csinálni belőle? Azt se tudjátok miaz, ez a szomorú... Személyes sértegetésbe megy át minden megnyilvánulás, csak mert "nincs semmi" amiért szeretni lehetne titeket.

Szomorú...

32f

2019. dec. 9. 16:13
 39/57 anonim ***** válasza:
53%
37-es, vszínű maradsz is egyedül, vagy egy palimadárral fogsz marakodni, ha kiáll magáért. Ha nem áll ki magáért, akkor meg elhagyod. Kinek kell ez? :) Mindez azért mert "semmi nem jó". Nőlj fel inkább, s ne ösztönlény legyél, mert így sosem fognak tisztelni, azt jön a rinya h "minden férfi csak azt akarja".
2019. dec. 9. 16:17
 40/57 anonim ***** válasza:
94%

Én nem tudom hol élsz te 32f, de mi a férjemmel több, mint tíz éve együtt vagyunk, egyformán keresünk, mindketten egyformán teszünk a kapcsolatunkért. Nincs alá-fölé rendeltség, mint egy pénzesebb pasinál, mint a te esetedben, hogy egy eltartott tárgyként tekintesz a nőre. Épp ezért soha nem jönnék össze olyan pasival, aki többet keres nálam. Mindketten csórók vagyunk, mégis ennyi éve szeretjük egymást.

Látod, hiába a szép tested és a sok pénzed, nem vagy boldog tőle. És ilyen egyéniséggel nem is leszel soha. Lehet itt gyűlölködni, meg csúnyán beszélni, hidd el vannak rendes emberek is (igaz kevesen), akiknek számítanak a lelki dolgok is, nem csak az anyagi dolgok és a kinézet.

2019. dec. 9. 16:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!