Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiként miért nem kapok átlagos lányt?
180/90, 27 év, átlagos fizetés (200 e nettó)
Csak egy típusú nőknek szoktam bejönni az ilyen 160 cm 100 kg stb , mikor én nem vagyok annyira kövér mint ők a nők között. Egy sima hétköznapi lány 170 cm/ 55 miért nem jön már? Mindig csak a dagadekok jönnek.
"Mindketten csórók vagyunk, mégis ennyi éve szeretjük egymást."
Nem ez a baj, s ahogy írod is, vannak rendes emberek, csak nagyon nagyon kevesen.
Sajnos akkor én botlottam (és a közvetlen környezetemben élő férfiak) olyanokba 99%-ba, akiknek semmi nem jó, meg csak a hurrogás, bármid is van irigyek, soha nem nézel nekik ki elég jól stb... Nézz csak fel tinderre, had ne kelljen bemutatnom. Lehet több ezer like,matchom volt, de 99%-ban ilyenek voltak a "nők". Akkor igen is van jogom általánosítani, hogy manapság ilyenek a nők, s azt az 1%-ot, aki nem ilyen, nah azt megkeresni borzasztó durva meló...
32 f akkor az igazi nő az aki lelkesen összejön a csúnya pasival akitől undorodik és még azt is kedvesen, alázatosan eltűri, ha az veri vagy csicskáztatja? Mert a leírásod egy része nagyjából erről szólt.
Mit ad egy feminista a nő a kapcsolatba? Ő is keres pénzt, van célja, karrierje, a házimunkát felesben, a szexben kiveszi a részét. Egyenlő társak lehettek. Ennyit ad. Ha neked ez nem elég, keress nem feministát.
Még soha nem használtam semmilyen társkereső oldalt. Szerintem nem ezek alapján kéne ítélkezni, oda eleve kevés normális ember regisztrál.
Kinézetről meg annyit, hogy párom is meg én is halál undorítóak vagyunk. 😊 Kár itt belevinni a rengeteg munkát a kinézetbe, inkább az egyéniségen múlnak a dolgok, meg azon a hatalmas szerencsén, hogy megtalálod-e azt a személyt, aki hozzád illik.
"32 f akkor az igazi nő az aki lelkesen összejön a csúnya pasival akitől undorodik és még azt is kedvesen, alázatosan eltűri, ha az veri vagy csicskáztatja? Mert a leírásod egy része nagyjából erről szólt."
Nem erről szólt a leírásom, de ismerem ezt a nők 80%-a szépnek a férfiak felső 20%-át tartja, utána meg jön a sírás, mert csak szexre kellett... Talán gondolkodni kellene (és nem ösztönből dönteni). Hidd el a 10en20on hazúg, manipulatív nő után belefáradtam, hogy agyilag nincs normális, s nem a másik a lényeg, hanem a "mid van", a saját maga hasznosságát nézi, azt ennyi. A kérdéshez visszakanyarodva, ledagadtoztátok itt a kérdezőt, én is 100kg vagyok, engem lehülyéztetek, akkor mégis csak igazam van, hogy semmi sem jó? A lényege ez lett volna, hogy milyen jogon dagadtoztok le akárkit, úgy h közben azt se tudjátok ki van a másik oldalon? Kissebbségi komplexus? Vagy lenyomjuk a másikat, akkor többek leszünk? Ez meg nárcizmus, ezeket az embereket gyűlölöm.
Ilyen ember meg nincs:
Sajnálom, ha nekem kell közölni h nincs mikulás...
Személyes sértegetésbe megy át minden megnyilvánulás, csak mert "nincs semmi" amiért szeretni lehetne titeket.
Szomorú...
32f
Nem tudom, de szerinted te mit csinaltal itt?
"Személyes sértegetésbe megy át minden megnyilvánulás, csak mert "nincs semmi" amiért szeretni lehetne...."
Ez a 2. hozzászólásom. Az elsőben elég volt, hogy lecsóróztátok a kérdezőt, meg kb hülyének állítjátok be, mert elege lett h egy 200ezret kereső nő is milliomos pasit akar, meg egy 160kg-os nő is modell fószert akar. Igaza van, erre írtam h tessék itt vagyok, ez a helyzet, s én is ezt tapasztaltam. Jöttek is a nyald ki a seggem, stb.. hozzászólások. Mivel érdemi választ egyik se tudott adni, ezért jött a személyeskedés. Arról meg nem tehetek, hogy ha 100ból 99 nő ilyen, akkor általánosítok. Ha 100ból 99cigány késel, akkor a késelősök. Nem? Vagy az a maradék 1 határozza meg a többséget? Most meg időrendi probléma van?
48#
Milyen érdemi választ lehet adni a red pill fórumokról összekotort baromságaidra? Ajánlom, hogy állj fel a számítógép elől, ne csak társkeresőkön nézelődj és akkor meg fogod látni, hogy a valóságnak köze sincs ahoz, ahogy te látod a világot.
Ha a red pill fórumok = valóság, akkor igazad van.
"Ajánlom, hogy állj fel a számítógép elől, ne csak társkeresőkön nézelődj és akkor meg fogod látni, hogy a valóságnak köze sincs ahoz, ahogy te látod a világot."
A valóságban élek, ezt tapasztalom, ezért közömbösek (tárgyak) a nők a szememben (Nárcisztikus,önző). Ez van, szerintem felfedtem magam, szóval lehet incelezni, csorózni, a véleményem nem változik. 99ből 1 aki életképes és nőnemű, nyilván ő a kivétel, és erősíti a szabályt. Ha visszaolvasol 2-3at, láthatod, időrendi zavar, a mondatok megmásítása, stb... Még mindig nem kaptam választ az időrendi problémákra, de valószínű nem is fogok, vagy jön a sértegetés :) Ez van, megszoktam tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!