Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiként miért nem kapok átlagos lányt?

Figyelt kérdés

180/90, 27 év, átlagos fizetés (200 e nettó)

Csak egy típusú nőknek szoktam bejönni az ilyen 160 cm 100 kg stb , mikor én nem vagyok annyira kövér mint ők a nők között. Egy sima hétköznapi lány 170 cm/ 55 miért nem jön már? Mindig csak a dagadekok jönnek.

2019. dec. 8. 13:57
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
82%

Persze, BMI és testzsírszázalék... Egy vicc, amikor a pasik 20-30 kiló felesleggel verik a mellüket, hogy az nem sok, csak kicsit mackós, és ebből 19 kiló színtiszta izom. 😂

De egy 160 centis nő 60 kilóval csak mangalica lehet, ott nincs se izom arány, se testkép. Női alak csak egyféle van, ugyebár...

Ne áltassátok magatokat, hogy 20 kiló felesleggel, átlagos jövedelemmel, meg ilyen belsővel ti vagytok az átlagos, rendes srácok. Ja, az ötvenesekhez képest jók lehettek, de a többi 25-29 éves férfi között sehol se vagytok.

2019. dec. 8. 16:27
 22/57 anonim ***** válasza:
26%

Már miért ne kapnál? Szerintem egy idő után elmúlik az átlagos lányoknál az alfa imádat. Leírom a saját példámat.

Én már nem vagyok mai lány (40-es) de gondolom most is akadnak hozzám hasonlók. A férjem a rendességével, kedvességével és kapaszkodj meg: a szexel fogott meg.

Elötte pár alfában csalódtam. Elsőre nem gondoltam vele komolyan, olyan nagyon átlagosnak találtam. Aztán valamiért egyre fontosabb lett az életemben. Nem keresett jól, még autója sem volt, mégis a felesége lettem. Nem bántam meg.

2019. dec. 8. 16:35
 23/57 anonim ***** válasza:
40%
Fura. Mindenki számon kéri a kérdezőt pár számadat miatt, miközben sorban írják nők, hogy nekik senki sem jó és egy oldalas kívánságlistával jönnek. Ott miért nem akadtok ki ennyire? :O
2019. dec. 8. 16:37
 24/57 anonim ***** válasza:
23%

22-es vagyok. Most olvastam el alaposabban a kérdésedet.

Én kimondottan vékony voltam és vagyok ma is. Tehát nem azért jöttem össze "csak átlagossal" mert selejtes lettem volna.

2019. dec. 8. 16:39
 25/57 anonim ***** válasza:
89%

172/65, 25 év, átlagos fizetés (230 e nettó)

Barátnőm mégis 168 cm, 55 kiló körül van, és az arca is gyönyörű.

Ne fogd a sikertelenségedet a kinézetedre és a pénzre, mert egy párkapcsolatban nem ezek az elsődleges dolgok.

2019. dec. 8. 18:50
 26/57 anonim ***** válasza:
3%

Nem elsődleges, de ezek hiányában a többi erény sajnos irrelevánssá válik. Ami természetesen nem baj, csak ne legyünk naivak.

2019. dec. 8. 18:52
 27/57 anonim ***** válasza:
94%

26#

Akkor az én esetemet hogy magyarázod?

Mint írtam 172 cm, 64 kiló vagyok (nem egy férfiideál). Mégis rengteg nő érdeklődött irántam(némelyik már betegesen), és szép számmal akadtak köztük igazán dekoratív lányok is. Most is egy négy éve tartó kapcsolatban vagyok egy olyan lánnyal, akire a férfiak többsége csorgatja a nyálát.

De tudom a válaszod, vagy hazudok, vagy én vagyok a kivétel, ami erősíti a szabályt.

De az igazság az, hogy ha az embernek a belső értékei között vannak olyan dolgok, amikkel meg tudja fogni a nőt, akkor a külsőségek jelentősségüket vesztik.

2019. dec. 8. 19:34
 28/57 anonim ***** válasza:
4%
#27: Ne állítsuk már be úgy, hogy random emberek hopp, eldobják az évtizedekig beléjük nevelt felszínességet és bumm, rossz kinézetű emberekkel jönnek össze. Az egyik haverom alacsonyabb, mint te és szeret olyanokat mondani, mint amiket írtál. Szegény nem tudja, hogy hányszor csalta meg a barátnője, aki csak azért van vele, mert gyűjtöget még saját lakásra és a pasinál lakhat ingyen.
2019. dec. 8. 19:37
 29/57 anonim ***** válasza:
15%

Én nem mondom, hogy hazudsz, de amit leírtál az a legtöbb nőnek tökéletes, mert nem vagy kövér, a magasság pedig nem számít, vagyis csak a nagyon törpe (160 alatt) ami sokakat zavar. De a súly, na ott nagyon hamar indul a kasza (mindkét nemnél, lásd kérdező bunkó kérdését vagy az egyik válaszadó csajt aki a 10 kg pluszra már "súlyos elhízás"-ként hivatkozik), egy szint felett pedig automatikus mindenkinél. Így simán lehet, feltéve ha nem ronda az arcod, mert az megint "automatikus kasza", különösen a nagy orr vagy a csíkszemek esetében amit MINDENKI undorítónak tart.

2019. dec. 8. 19:55
 30/57 anonim ***** válasza:
91%

28#

Amikor összejöttem a barátnőmmel, még munkam sem volt(akkor végeztem az iskolával), és anyáméknál laktam. Ezután találtam egy munkát, es távkapcsolatban voltunk. Én elveszítettem a munkám, ezért odaköltöztem az ő szüleihez, ahol két evig laktunk. Majd kivettünk egy albérletet a legjobb barátnőjével, ők diákmelóval keresték meg a lakbérüket. A legjobb barátnőjó sok pénzzel lehúzott engem, aztán lelépett, ezért nekünk is mennünk kellet az albiból, mert ketten nehezen tudtuk fizetni. Jelenleg egy olyan házban lakunk, amit a barátnőm szülei vettek nekünk. Szóval akkor milyen anyagi haszna van belőlem?

29#

Ha szétnézel az oldalon, akkor a hisztis hapik 99%-a a magassága miatt sír. Van akinek a 175 centi olyan alacsony, hogy öngyi akar lenni miatta.

A túlsúly meg egy olyan dolog, amin lehet változtatni. Fogyózni kell egy kicsit, nem csak nyivákolni.

2019. dec. 8. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!