Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi egyes kategóriájú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi egyes kategóriájú mert olyan arcfejlődési rendellenessége van, annak lehet átlagos barátnője, ha kisportolja magát és igényesen öltözködik?

Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 10:30
 1/10 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem igen, jó stílus, tetoválás, borosta!!! Az utóbbi segít az arc formázásában. Nekem bejön, ha valakinek kicsit furcsa az arca, szét van varrva, borostás. És jó nő vagyok. :)
2019. dec. 6. 10:54
 2/10 A kérdező kommentje:
1. Tetoválás miért jó? Tényleg jó?
2019. dec. 6. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
3%
Volt akivel, csak azért dugtam, mert szét volt varrva az egész felsőteste. Számomra iszonyat szexi. Sok tetkó sosem létezik. ;)
2019. dec. 6. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy jó. Max annak a pár embernek akinek az a fétise. Ellenben egy plasztikai sebész csodákat tehet. Persze drága, dehát ez van. Én egy lányt ismerek, akinek plasztikai sebész tette rendbe az arcát, rá se lehetett ismerni, nagyon szép lett. Igaz neki nem születési defektusa volt, hanem pici korában megégett. Menj el konzultációra, nem kötelez semmire, de tisztában leszel a lehetőségeiddel.
2019. dec. 6. 11:07
 5/10 A kérdező kommentje:

3. Tetkó egy primitív ősi dolog, nomád Afrikai népek szokása. Hivatalban dolgozok, nem véletlen, hogy aki szét van varva az hamar ki lesz téve.

Nézd meg hány intelligens munkát végzett embernek van tetkója. Pl tanár, orvos, bankár stb.

2019. dec. 6. 11:07
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
5-ös, megint általánosítasz én pl. elég intelligensnek tartom magam és a munkám is olyan, ennek ellenére én is rengeteg tetoválást tudhatok magamon sőt még a lábaimon is nem csak a felsőtestemen és a kezemen. Semmiben sem befolyásolja a munkám...
2019. dec. 6. 11:35
 7/10 A kérdező kommentje:
6. Pedig a legtöbb kulturális munkakörben hátrány, valahogy kevés agyon tetovált tanárt látok a közép iskolákban...
2019. dec. 6. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:
32%
6, hagyd... nem érti. Nem a homlokot kell szétvarratni. Én ismerek bankban dolgozót, aki nyak alatt és ingujj alatt van varrva. Nem kézfejen, nyakon arcon. Feltettél egy kérdést, kérdező. Leírtam a véleményem, látom nem tetszik. Nem csak a fogyatékos torz külsőddel van gond, ahogy látom, gondolom a farkad is kicsi. Igen, az is fontos.
2019. dec. 6. 11:40
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk egyszer egy 25 év körüli irodista csaj olyan ruhába jött, hogy kilátszott a háta egy picit, aztán láttuk hogy teljes angyalszárnyak vannak tetoválva az egész hátára. Szóval sose ítélj meg egy könyvet a borítójáról.
2019. dec. 6. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
5: Sokkal többnek, mint hinnéd. Csak esetleg olyan helyeken van, ahol nem mindenki láthatja.
2019. dec. 6. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!