Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha átlagos fiú/férfi vagy, akkor semmibe vesznek a nők?
Figyelt kérdés
Például ha én az átlagos kinézetemmel próbálkozom nőknél, többnyire semmi nem lesz, ha neten akkor meg semmi érdeklődést nem mutatnak ki, hiába van jó szövegem vagy bármi. Viszont a helyes haverom, neki meg mindegy hogy rosszul ír, a nők érdeklődést mutatnak felé és sokkal kedvesebbek vele.2019. okt. 29. 11:05
1/34 anonim válasza:
Igy jartal.
Keress valami hobbit magadnak inkabb.
2/34 anonim válasza:
Kérdésben a válasz: mert ő helyes, te meg nem.
3/34 anonim válasza:
Valószínűleg a kisugárzásoddal és/vagy a stílusoddal van a gond.
4/34 anonim válasza:
Figyelj már, mennyit kapsz az ilyen jellegű trollkodásért? Mert én is szeretnék némi pénzt keresni.
5/34 anonim válasza:
Nananana...hátrébb az agarakkal kérdező!
Ha neked nem jön be egy nő, mert nem tetszik, nem vonz akkor már téged is oly kedves szavakkal lehet méltatni, mint ahogyan te tetted?
Ne a nőkben keresd a hibát hanem magadban. Lehet nem is a kinézeteddel van a baj, hanem a viselkedéseddel!
6/34 anonim válasza:
És te a magadnak megfelelő szintű nőknél próbálkozol? Esetleg te sem veszed észre az átlagos lányokat, csak a szép arcú, karcsú lányoknál próbálkozol?
7/34 anonim válasza:
Mi annó csináltunk profilt társkeresőre haverommal. Jó 7-8 éve már. Mindketten értelmiségek vagyunk, én orvoslátogató biológus diplomával, ő it-s mérnök. Rendes képeinket feltöltöttük és illedelmesen írtunk a nőknek, hogy volna-e kedvük ismerkedni. Csináltunk bulifotókból, amin egy helyes srác volt, kezében piával, körülötte lányok kamuprofilt. Találtunk a srácról 3 képet, így hihető volt. Írtunk a lányoknak én is kb 40 nek, ő is párnak, illetve ugyanazoknak a lányoknak, akiknek mi is a kamuprofillal. Csak ott kb így kezdtük: szia szívi, ma este enyém leszel, addig partizunk cicus még enyém nem leszel. Ja és olyan lányoknak írtunk, akiknek ott volt az adatlapján a felsőfokú végzettség is, de persze ez nem számít. Míg mi kaptunk 2-3 levelet a 40-45 ből, az is "csak h ne tűnjek bunkónak, de válaszolok típust,, addig a kamuprofilnak ugyanezek a nők kb 26 an vagy 27 en írtak vissza, ha jól emlékszek. Volt amelyik írta, hogy bunkó vagy, de remélem való életben nem ilyen vagy, volt amelyik azonnal mondta, hogy hol laksz itt Pesten, lehet róla szó, h együtt bulizzunk. Durva nem? De próbáld ki te is, meglepődnék ha nem hasonló eredmény születne. Én nem bírom a nőket átlagos férfiként az a helyzet.
8/34 anonim válasza:
Úgy szeretnék végre látni egy "átlagos" pasit a gyakorin. Itt a legtöbb panaszkodó "átlagosként" írja le magát, eközben én azt látom, hogy a valóban átlagos fiúknak jellemzően van barátnőjük. A környezetemben, akiknek gondjuk van a pártalálással, jellemzően minden szempontból nagyon erősen átlag alattiak. Milyen egy átlagos pasi, akit semmibe vesznek a nők?
9/34 anonim válasza:
De ha van 2 facebookod, akkor elég ha csinálsz egy kamu facebookot, felraksz 4-5 képet valami nem híres, de jóképű pasiról, majd írsz a sajátodról 10 random lánynak normálisan, ugyanannak a 10 nek hivalkodó módon a kamu facebookról. Te jó esetben kapsz 1-2 választ, ő meg majd kb 6 ot a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!