Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogyha átlagos fiú/férfi vagy, akkor semmibe vesznek a nők?
Figyelt kérdés
Például ha én az átlagos kinézetemmel próbálkozom nőknél, többnyire semmi nem lesz, ha neten akkor meg semmi érdeklődést nem mutatnak ki, hiába van jó szövegem vagy bármi. Viszont a helyes haverom, neki meg mindegy hogy rosszul ír, a nők érdeklődést mutatnak felé és sokkal kedvesebbek vele.2019. okt. 29. 11:05
21/34 anonim válasza:
#17 te vagy a nap hülyéje, gratulálok
Ilyen idióta eszmefuttatást még itt is ritkán olvasni
22/34 anonim válasza:
Azt nem értitek, nektek egy nő pontszáma kizárólag a külseje. A nőknek egy férfi pontszáma az a külső-belső átlaga. Tehát a te "átlagos" (4/10) külsőd a te 1/10-es belsőddel egy erős 2-es.
23/34 anonim válasza:
#22 Az ilyen embereket mint te, semmibe kell venni.
Aki a kérdezőről, vagy egy kommentelőről, vagy akárkiröl 2-3 mondat alapján leszűri, hogy neki 1/10-es belsője van.
Kinek hiszed te magad?
24/34 anonim válasza:
#10 Tipikus kattintás vadász cikk:"Elsőre átlagos párnak tűnik de ha erre rákattintassz akkor nem fogod elhinni." Baromság.
25/34 A kérdező kommentje:
En teljesen normálisan közeledtem mindig dehát így vesznek semmibe. Bulizni is fölöslegesen megyek el. Persze sírnak a nők hogy nekik normális pasi kell, a nagy sz@rt.
2019. okt. 29. 14:27
26/34 anonim válasza:
És van olyan hogy ezt az emberek bevették. Látszik mennyire értelmes emberek vannak itt. Ha egy hamis,kattintás vadász cikket bevettek akkor ezek már mindent betudnak. Hiába próbálják elcsendesíteni azt aki az igazat mondja. A nőknek jóképű,pénzes pasi kell. Tehát hogy tisztázzam:Itt akármit mondanak,nem úgy van. Hiába vagy normális és rendes,ha semmibe vesznek mert egy bánt rém vagy,vagy pedig átlagos vagy.
27/34 anonim válasza:
Én is csak azt kérdezem. Kimozdultok néha?
Ha csak a helyes férfiaknak lenne csajuk már rég kihalt volna az emberiség.
Azt meg megfigyeltem, hogy itt átlagos nő alatt arcmodelleket értenek.
29/34 anonim válasza:
#27 Igen ki. Csak helyes pasikat látok nőkkel. A ronda pasi gyakran egyedül ül egy buszon telefononva,és a jóképű pasi meg fogja a nő kezét.
30/34 A kérdező kommentje:
Gyakran megyem buliba vagy mozdulok ki de egy nő figyelmét sem kapom meg úgy. Innentől jobb akkor ha szobámba leszek egésznap.
2019. okt. 29. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!