Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogyha átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha átlagos fiú/férfi vagy, akkor semmibe vesznek a nők?

Figyelt kérdés
Például ha én az átlagos kinézetemmel próbálkozom nőknél, többnyire semmi nem lesz, ha neten akkor meg semmi érdeklődést nem mutatnak ki, hiába van jó szövegem vagy bármi. Viszont a helyes haverom, neki meg mindegy hogy rosszul ír, a nők érdeklődést mutatnak felé és sokkal kedvesebbek vele.
2019. okt. 29. 11:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
84%

Nem igazán lehet bekategorizálni, hogy mi átlagos.

Nincs rá objektív mérőszám, mint hogy mondjuk 178 cm magas.

Két féle pasi van: aki úgy általában véve bejön a nőknek, meg aki úgy általában véve nem.

Nyilván utóbbinak sem lehetetlen, de klasszisokkal nehezebb a párkeresés.

2019. okt. 29. 11:39
 12/34 anonim ***** válasza:
84%

Az a te bajod, hogy az átlagos kinézeteddel próbálkozol és ebben ki is merül mindaz, aminek meg kellene ragadnia a másik figyelmét.

Másrészt lehet, hogy a módszereiddel van baj. Sok ember semmit sem tud a másikról, még azt sem, hogy nyitott - e ismerkedésre, mert rá sem nézett vagy bármi, szóval TELJESEN idegenek egymásnak, ennek ellenére bepróbálkozik (vagy a kangörcsére vagy a lány külsejére alapozva az egészet) és csodálkozik, ha ezek után valaki nem kíváncsi rá. Én sem szívesen vesztegetem ilyenekkel az időmet, ha mindnekinek ilyen semmilyen alapon adnék esélyt, akkor sem érnék az ismerkedés végére, ha munka helyett is ezt tolnám. Akkor már inkább társkereső vagy ismerősön keresztül keresgélek... Abban legalább van valami más is azon kívül, hogy húha, a másik jól néz ki.

2019. okt. 29. 11:41
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézel elég Molnár Krisztián bebacós lájvot.
2019. okt. 29. 11:44
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha Molnár Krisztiánnak sikerült,neked is fog!
2019. okt. 29. 11:47
 15/34 anonim ***** válasza:
97%
Én nem tudom ti melyik bolygón éltek. Kimentek egyáltalán az utcára? Ma mentem ügyeket intézni és direkt figyeltem a körülöttem lévőket. Az átlagos, nem izmos pasasnak is volt nője, az alacsony kopasznak is. Nyilván nem fitnessmodellek, de azért korántsem igénytelenek. Ja és tömegközlekedésen utaztak szóval azt se lehet mondani hogy pénzes pasasok lettek volna.
2019. okt. 29. 12:33
 16/34 anonim ***** válasza:
8%
#15 Ja mert egy gazdag pasi nem utazhat tömegközelekedésen és nem járhat átlagos ruhákban. Felszínes látásmód. Lehet nem akarta magára vonni a figyelmet. De ha nem is gazdag,de volt pénze csak nem mutogatja a tömegközlekedésen.
2019. okt. 29. 12:35
 17/34 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem az a baj, hogy mind a ketten komolytalanok vagytok, s neki álltok csajozni, tehát nem is társkeresésről van szó, csak szórakozgattok komolytalanul, de meg vagy lepődve azon, hogy a lányok miért szeretnek helyes pasikkal flörtölni..

Attól, hogy a nők érdeklődnek a haverod iránt, még nem akarnak összejönni vele, de úgy vannak vele, hogy “kalandozni még jó lehet”.. te meg kalandozásra sem vagy jó, de kapcsolatra sem, mert ehhez kissé felszínes vagy.

Lehet, hogy egy átlagos pasira nem ragadnak a csajok, de ettől még lehet barátnője ha lekomolyodik, mert akkor akad olyan nő, aki úgy tekint rá, hogy más mint a többi férfi, vele lehet tervezni is, nem csak harcúrra jó, mint pl. egy helyes képű, de megbízhatatlan férfi.

2019. okt. 29. 12:38
 18/34 anonim ***** válasza:
74%
#16 persze hogy utazhat tömegközlekedéssel, nem a gondolkodásom felszínes, de itt gyakorin mindig ezen megy a siránkozás, hogy pénzzel meg kocsival lehet valaki egy férfi. #15 voltam
2019. okt. 29. 12:43
 19/34 A kérdező kommentje:
Jó és akkor ennyi erővel most fejezzem is be és törődjek bele hogy magányosan fogok meghalni?
2019. okt. 29. 13:05
 20/34 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, nem muszáj. Csak ugye a próbálkozás az eléggé esélyes h visszautasítás s fájdalom lesz. Szóval meg kell várnod, hogy egy nő kezdeményezzen nálad (nálam nem szoktak, pedig átlag arc, 186 cm, jó öltözet, heti 3 nap úszás és sportos test). Bízni kell.
2019. okt. 29. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!