Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők többségének az átlagos férfiak olyan 10/5 kategóriájú?
5-ös skálán 10 pont? Nekem tetszene ha ilyen jóra értékelnének.
[szarkazmus vége]
6 alatt már rondának gondoljuk.
L
Vajon akiknek 1-tol 10-ig terjedo skalanal az 5 az atlag, azok hogyan fejeztek be az iskolai tanulmanyokat a Gauss szamok ismerete nelkul? Mindketto altalanos iskolai tananyag.
A szamabrazolas is kerdeses. A 10/8 es a 8/10 kozul az utobbit hasznaljuk, mert szazalekos aranyban kifejezi az adott eset elofordulasi lehetoseget. Megis paran olyan megabiztosan harsogjak a hulyeseget, meg lobogtatjak a felmuveltseguket, hogy megdobbento.
Kovezzetek meg erte, de en nem gondolom atlagos embernek azt, aki ezeket nem ismeri. Szimpla muveletlenseg. Elnezve a felmeresek eredmenyet, lehet, hogy manapsag ez a muveltsegi szint az atlag, de az alap muveltseg szintjet ennel feljebb huzzuk meg, az nem valtozott az idok folyaman, csak az emberek lettek muveletlenebbek. Lehet, hogy ez az "atlagos" incel kisfiuk zokogasanak a targya.
43F
Nekem nem létezik átlagos kategória, ha párkapcsolatról van szó. Vonzó, nem vonzó, ahogy fentebb is említette valaki. Átlagossal nem jövök össze, hisz nem vonz, viszont aki vonz, az már nem átlagos, akkor sem, ha a többség szerint átlagos.
Mert az átlagos ezt jelenti, nekem nem tetszik, de másoknak igen. Ami az én szempontomból teljesen lényegtelen.
15: számolj, ember, szerinted egy tíz fokú skála fokainak hol az átlaga? Az 5. értéknél/foknál/elemnél. Akkor is, ha 0-tól tart 9-ig és a 4-es szám az 5. elem (0-1-2-3-4) és akkor is, ha 1-től tart 10-ig és az 5-ös szám az 5. elem.
De ha azt vesszük, van, aki mond a 10-es skálán 0-s értéket is, abban a viszonyítási rendszerben pedig a 4 van középen, szóval én annak az 5-nek örülnék a helyetekben.
"A férfiak viszonylag egyenletes eloszlásban osztályozzák a nőket a legkevésbé vonzótól a legvonzóbbig tartó skálán, és összességében a nők 40 százalékát a közepesnél vonzóbbnak tartják. A nők férfiakról alkotott képe lesújtóbb: 27 százalékukat sorolják a legkevésbé vonzó kategóriába, összesítve a férfiak 81 százalékát az átlagosnál kevésbé vonzónak tartják, a legvonzóbb kategóriába pedig senkit sem sorolnak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!