Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendesebb, visszafogott férfitársaim, ti is észrevettétek már, hogy mennyire nem vagyunk érdekesek a nők számára? 26F
8. Ezt én sem értem, pedig eddig a kérdezővel szimpatizáltam inkább.
Én is szoktam magamban nevetni, pörörgni. Társaságban meg ugye még többet.
De ez elég fontos dolog, hogy az ember egyedül is jól érezze magát, egyedül is elszórakoztassa magát.
Nemtudtam, hogy a nőiség egy fajta trófeai életérzéssel kellene párosuljon.
A "nőért meg kell küzdeni" és egyéb baromságok annyira nevetségesek. Ahhoz hogy a barátaiddal jó viszonyt ápolj ilyen alapon nem kell "megküzdeni"? Vagy a családoddal? A nőért nem kell jobban megküzdeni mint bárki másért, és itt már a megküzdés szó válik érvénytelenné mert ahhoz hogy normális emberi kapcsolatokat tudjon valaki építeni nem küzdés kérdése...
De ezek szerint egyeseknek ez egy küzdelem.
A nők éppen eleget beszélnek a férfiak helyett is, kéretlen is. Be nem áll a szájuk, ha szóban, ha telefonon kell beszélni.
Illetve nem kell mindig, de nem bírják, hogy néha hallgassanak.
Olyan jó egy olyan hölgy, aki tud értelmesen hallgatni, vagy egyenrangúan beszélgetni.
Férfiben sem jó, az örök locsogó....
Én pl azt szeretem, ha egy férfi úgy beszél hozzám, mintha egy másik emberrel, egy haverjával beszélgetne, nem úgy, mintha valami istennő lennék, akinek a kegyeiért meg kell küzdene. Hidd el, a nők is ugyanolyan emberek, mint a férfiak, ugyanabban az országban élünk, ugyanazt a nyelvet beszéljük, nem kell másképp beszélni velük, mint bárki mással. Én szeretek többek között mások hobbijairól beszélgetni, még ha nem is értek az adott dologhoz, szívesen tanulok róla. Az a kellemetlen, ha valakinek mondjuk az autószerelés a hobbija és ezen kívül más témához egy szót sem tud szólni és minimálisan sem nyitott másra.
"A lányoknak fontos az első benyomás, hogy humorosak legyünk meg hogy folyamatosan beszéljünk és beszéltessük őket"
Nem a lányoknak, hanem minden normális embernek fontos az első benyomás. Gondolom a normális férfiak többségének is összeszorulna a gyomra és elmenne a kedve az ismerkedéstől, ha már fél órája szemezne egy csinos lánnyal, aztán beszédbe elegyednének és a csaj minden mondatában szerepelne, hogy "g#ci" vagy "b###meg". Nem az a fontos, hogy állandóan fossa a szót valaki, hanem az, hogy értelmes, érdekes dolgokról lehessen vele beszélgetni, legyen közös témánk. Ha valakinek alapjáraton jó a humora, az dicséretes, de ha nem az és ennek ellenére erőlteti a dolgot, az inkább kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!