Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendesebb, visszafogott férfitársaim, ti is észrevettétek már, hogy mennyire nem vagyunk érdekesek a nők számára? 26F

Figyelt kérdés
Nem vagyok szószátyár férfi, általában csak akkor szólalok meg, ha szükséges.. De baráti társaságban a barátaimmal nagyon jókat tudok beszélgetni és nevetni főleg amikor a hobbikról beszélgetünk.. Magyarán nem vagyok besavanyodva vagy ilyenek egyszerűen csak nem szeretek feleslegesen rizsázni.. A lányoknak fontos az első benyomás, hogy humorosak legyünk meg hogy folyamatosan beszéljünk és beszéltessük őket, nekem viszont nincs meg az a képességem, hogy le vegyek egy nőt a lábáról. Nektek mik a tapasztalataitok?
2019. nov. 9. 09:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

8. Ezt én sem értem, pedig eddig a kérdezővel szimpatizáltam inkább.

Én is szoktam magamban nevetni, pörörgni. Társaságban meg ugye még többet.

De ez elég fontos dolog, hogy az ember egyedül is jól érezze magát, egyedül is elszórakoztassa magát.

2019. nov. 9. 11:16
 12/19 anonim ***** válasza:
47%
csendes visszafogott 34 éves férfi vagyok, igen ez így van
2019. nov. 9. 11:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem ponthogy a túl élénk férfiak nem jönnek be. Én is elég csendes vagyok, nem érzem jól magam túl harsány emberekkel,számomra fontos, hogy legyen a beszélgetésekbe beszúrva pár perces csend, mikor kicsit átgondljuk mind a ketten, miről is volt szó. De mindezt úgy, hogy ne legyen kínos a csend.
2019. nov. 9. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:
41%

Nemtudtam, hogy a nőiség egy fajta trófeai életérzéssel kellene párosuljon.

A "nőért meg kell küzdeni" és egyéb baromságok annyira nevetségesek. Ahhoz hogy a barátaiddal jó viszonyt ápolj ilyen alapon nem kell "megküzdeni"? Vagy a családoddal? A nőért nem kell jobban megküzdeni mint bárki másért, és itt már a megküzdés szó válik érvénytelenné mert ahhoz hogy normális emberi kapcsolatokat tudjon valaki építeni nem küzdés kérdése...

De ezek szerint egyeseknek ez egy küzdelem.

2019. nov. 9. 13:29
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

A nők éppen eleget beszélnek a férfiak helyett is, kéretlen is. Be nem áll a szájuk, ha szóban, ha telefonon kell beszélni.

Illetve nem kell mindig, de nem bírják, hogy néha hallgassanak.

Olyan jó egy olyan hölgy, aki tud értelmesen hallgatni, vagy egyenrangúan beszélgetni.

Férfiben sem jó, az örök locsogó....

2019. nov. 9. 13:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én pl azt szeretem, ha egy férfi úgy beszél hozzám, mintha egy másik emberrel, egy haverjával beszélgetne, nem úgy, mintha valami istennő lennék, akinek a kegyeiért meg kell küzdene. Hidd el, a nők is ugyanolyan emberek, mint a férfiak, ugyanabban az országban élünk, ugyanazt a nyelvet beszéljük, nem kell másképp beszélni velük, mint bárki mással. Én szeretek többek között mások hobbijairól beszélgetni, még ha nem is értek az adott dologhoz, szívesen tanulok róla. Az a kellemetlen, ha valakinek mondjuk az autószerelés a hobbija és ezen kívül más témához egy szót sem tud szólni és minimálisan sem nyitott másra.

"A lányoknak fontos az első benyomás, hogy humorosak legyünk meg hogy folyamatosan beszéljünk és beszéltessük őket"

Nem a lányoknak, hanem minden normális embernek fontos az első benyomás. Gondolom a normális férfiak többségének is összeszorulna a gyomra és elmenne a kedve az ismerkedéstől, ha már fél órája szemezne egy csinos lánnyal, aztán beszédbe elegyednének és a csaj minden mondatában szerepelne, hogy "g#ci" vagy "b###meg". Nem az a fontos, hogy állandóan fossa a szót valaki, hanem az, hogy értelmes, érdekes dolgokról lehessen vele beszélgetni, legyen közös témánk. Ha valakinek alapjáraton jó a humora, az dicséretes, de ha nem az és ennek ellenére erőlteti a dolgot, az inkább kínos.

2019. nov. 9. 13:48
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy csendes és visszahúzódó férfi kollégám fél év után egy papírcetlin vallotta be, hogy szerelmes belém. Én nem vettem észre semmit. Hogyan lehetne érdekes, ha semmit nem tudok róla és nem közelít felém?
2019. nov. 9. 14:12
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Elenpéldaként azt tudom felhozni, hogy sok nő szemében meg hirtelen izgalmas és érdekes leszel, ha a visszafogottságod ellenére megvillantasz valamit. Magam is visszafogottabb vagyok, de sokszor tapasztaltam, hogy egy csipkelődőbb beszólás, poénos vagy szarkasztikus megjegyzés után egy-egy csajnak felcsillant a szeme, érdeklődőbben kezdett rám nézni, mert "ezt ki sem nézte volna belőlem".
2019. nov. 9. 14:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Ez a fajta gondolkodás, amit a kérdező magáról ír, általában a fantáziátlan és földhözragadt, nem túlzottan olvasott és / vagy tájékozott emberekre jellemző.
2019. nov. 9. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!