Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendesebb, visszafogott férfitársaim, ti is észrevettétek már, hogy mennyire nem vagyunk érdekesek a nők számára? 26F

Figyelt kérdés
Nem vagyok szószátyár férfi, általában csak akkor szólalok meg, ha szükséges.. De baráti társaságban a barátaimmal nagyon jókat tudok beszélgetni és nevetni főleg amikor a hobbikról beszélgetünk.. Magyarán nem vagyok besavanyodva vagy ilyenek egyszerűen csak nem szeretek feleslegesen rizsázni.. A lányoknak fontos az első benyomás, hogy humorosak legyünk meg hogy folyamatosan beszéljünk és beszéltessük őket, nekem viszont nincs meg az a képességem, hogy le vegyek egy nőt a lábáról. Nektek mik a tapasztalataitok?
2019. nov. 9. 09:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
A nőért meg kell dolgozni. Vagy kitűnsz valahogy a tömegből, és akkor odamennek hozzád, vagy neked kell hozzájuk menned. Máshogy nem megy.
2019. nov. 9. 09:26
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem ez a baj, hanem az, mikor valaki annyira stresszel, hogy ráragasztja a másikra és semmit nem lehet vele kezdeni. A lányok is épp ugyanolyan emberek, mint ti. A legtöbb esetben visszatetsző, ha annyi önbizalmad nincs, hogy ezt képtelen legyél belátni és csak remegsz meg szorongatod a kezed, mintha vizsgán lennél. Elég taszító, mikor az ember ismerkedni és beszélgetni akar, a másik meg úgy viselkedik, olyan képet vág, mint akinek hasmenése van és legszívesebben spurizna el onnan... Szerintem szánalmas így viselkedni egy idegennel szemben, ordít a helyzetről, hogy mennyire odavagy érte és mennyire akarod.
2019. nov. 9. 09:26
 3/19 anonim ***** válasza:
75%

Ez így nem igaz, sok lány emiatt közeledett felém, a rejtélyességem izgatta, meg akart ismerni.

De tény, hogy kevesebb nő vesz észre, de ez betudható a szimpla pszichológiának, fejlődésnek. Az ember (és állat) a nem megszokott hangokra, szagokra, látványra lesz figyelmes. A hangosabb, dumásabb férfi figyelemfelkeltőbb.

E mellett könnyebb ha a másik beszédesebb, nincs rajtad azt a nyomás, hogy "jaj most nekem kell témát hoznom" vagy " már megint nekem kell témát hoznom" és egyéb gondolatok. Nem neki kell beszélnie, persze ez nem mindenkire igaz.

És nem feleslegesen rizsázni kell, hanem céllal beszélni. Azért beszélni, hogy megismerkednek és az3rt kérdezni, hogy megismerje őt, minél több témát találj ami közös lehet és mindketten tudjátok egymást tartalmas beszélgetésekkel gazdagítani.

2019. nov. 9. 09:42
 4/19 anonim ***** válasza:
86%
Egy nővel beszélgetni is kell, nemcsak ülni mellette némán, meg megdugni olykor.Ha ezt nem tudod teljesíteni, akkor mit akarsz egy nőtől?
2019. nov. 9. 09:43
 5/19 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj hogy magatok szamara sem vagytok erdekesek. Pl.nem adtok magatokra, és ha magatokra nem adtok hogyan fogtok egy nőre "költeni vagy "adni" ?
2019. nov. 9. 09:43
 6/19 anonim ***** válasza:
23%
Az, hogy valaki visazafogott, erősebb az önkontrollja, nem jelwnti azt, hogy ne tudna beszélgetni egy nővel vagy érdekessé válni számára. Ezt egyik kommentelőnek írom. Kérdező, ismerős. Introvertált férfiakat elnyomják a harsány, nagypofájú, buta férfiak. A nők többsége pedig őket eszi. Mindegy mekkora kamus, hiteltelen.
2019. nov. 9. 09:48
 7/19 anonim ***** válasza:
61%
En eleg nagy bohoc vagyok, de a legjobb baratom rohadt csendes. Sokszor oda is szologatok neki h mondjon mar valamit... Az a baj vele hogy meg egyedul se erzi jol magat nem tudom elkepzelni h kapcsolatban mit csinalna
2019. nov. 9. 09:52
 8/19 anonim ***** válasza:
32%
#7: talán, mert olyan típus, aki egy másik ember mellett tud majd feloldódni, önmaga lenni, ld. párkapcsolatban. Egyedül ki vihog, nevet, pörög? 😃
2019. nov. 9. 09:54
 9/19 anonim ***** válasza:
64%
8# en egyedul vihogok meg rohogok... Sot sztem en vagyok az egyetlen a meloba aki hangosan szokoty a youtubeos vidiken meg a memeken rohogni. :)) Nem kell semmit tul komolyan venni
2019. nov. 9. 10:00
 10/19 anonim ***** válasza:
32%
Miert? Talan erdekes vagy? Nem szolalsz meg, nem csibalsz semmit, hat ez tenyleg eleg unalmas.
2019. nov. 9. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!