Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek, hogy TÉNYLEG a bunkó férfiak maradnak egyedül?
Nem. Azt viszont sokszor előfordul, hogy a nők lefekszenek velük, buli után, aztán beléjük is szeretnek.
Engem a volt barátnőm el is hagyott a bunkó expasijáért, aki olyan pofont levágott neki, hogy másnap is látszódott a nyoma. De nem gáz ugye? Engem dobott, és elment hozzá
Szemétláda, ótvar ringyó. Hogy rohadj meg ott ahol vagy, Regina!
Apámnál gonoszabb, kárörvendőbb ember nincs, mégis mindig volt valakije. Amíg ez így van, addig minden gonosz és kárörvendő ember jó esélyekkel indul, lesz piacuk.
De remélem a többieknek is, csak máshol.
Nekem van nárcisztikus ismerősöm. Aki közelről tapasztalta már, hogy ez milyen, az pontosan tudja, hogy náluk kevesebb ember van kevésbé tisztában önmagával. Bunkónak bár nem mondanám, valami egészen más, egy olyan világban él, ahol a bunkoságával tulajdonképpen szívességet tesz másoknak (ezt így éli meg).
Lehetetlen vele vitázni, mert mindig "igaza van". De sokszor még beszélgetni is nehéz vele, mert kvázi nem tudja mit jelent a beszélgetés, számára azt jelenti, hogy felsorolja a problémáit és megoldást követel rá. Aki ebben nem vesz részt, az nem jó barát, vagy "kihasználja". Adni szinte sosem adott még senkinek (kvázi semmilyen értelemben). Mindig csak elvár, de arról pedig úgy érzi, hogy tényleg JÁR. Sőt mindenki hibás aki ezt másképp látja, vagy nem adja meg neki.
Folyamatosan mindenkit degradál, aki nem néz fel rá kellőképpen. Kvázi csak azzal tud kialakítani "rendes" kapcsolatot, aki feltétel nélkül felnéz rá.
El tudod képzelni? Na hát az ismerősi kérünkben megszoktuk, hogy legtöbbször a nőknek ő kellett. Nem én, nem más, ő!
Egy idő után már csak fogadtunk, hogy összejönnek-e, és ha igen hány hónapig lesznek együtt :D
Jelenleg 5éve kapcsolatban él. A csajszi ennyi ideje töretlenül isteníti :D
Szóval gondoljatok, amit akartok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!