Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hazánkban sok olyan ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazánkban sok olyan ember lehet, akik ingáznak az otthon és a munkahely közt és évek óta egyedül vannak?

Figyelt kérdés

Sok olyan ember lehet,akik hétköznap ingáznak az ottnonuk és a munkahelyük közt,estére hazaérnek,majd másnap ismét kezdődik az egész elölről?

Hétvége pedig elmegy a házimunkával,rokonlátogatással,pihenéssel,egyéb hobbival.

Sok ilyen ember lehet hazánkban?

Vajon a többségüket furdalja a magány és eleseredettek?

2019. okt. 19. 21:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Vajon Isten létezik?
2019. okt. 19. 21:36
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Én is ilyen vagyok. 20 km-re van a munka, van egy picike kis lakásom, két személynek elég persze. Reggel elmegyek, este hazajövök. Valami egyszerű kaját összeütök és 11 ig filmeket nézek. Ez megy 4 éve. Volt annó sok kapcsolatom, de megöregedtem, 37 vagyok már. Jobb a nyugi. Nem keresek már senkit sem 3 éve. Sokan megcsaltak, átvertek. Akkor inkább a magány.
2019. okt. 19. 21:43
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Én kb ilyen vagyok, de nem sokat ingázom, bár reggel 7kor megyek és este 6-ra érek haza, de a munkám izgalmas és szeretem.
2019. okt. 19. 21:44
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Én 6 évig melóztam így, napi 4 óra ment el csak az utazással+ ugye a 8 óra munka.Csak a cégünknél kb 1700 ember élt hasonlóan.De sokan férjnél voltak,feleségük gyerekek stb..stb..Szóval magányosnak nem voltak magányosak és elkeseredettek is max akkor voltunk mikor a 3. hétvégén is beparancsoltak bennünket túlórázni..
2019. okt. 19. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Én itthonról dolgozom, de a többi stimmel.
2019. okt. 19. 22:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló életet élek. Néha van hogy rám tör a magány, de ez nem gyakori, általában lefoglalom magamat a szabadidőmbe a hobbijaimmal, meg az egyéb itthoni teendőkkel, na meg haverokkal is szoktunk programokat csinálni. Van hogy rám jön az ötlet hogy lehet kéne párt keresni, de aztán arra jutok hogy a sok idiótával csak a vesződés van, és sokkal jobb ha inkább elvagyok a magam dolgaival, és nem agyalok hogy az illető most mit akar/hazudik/játszmázik.
2019. okt. 19. 22:23
 7/12 anonim válasza:
78%

Körülbelül én is így élem a mindennapjaimat, 1 éve már.

Időnként rám tőr a magány, bevallom őszintén, viszont igen, a munka, háztartás és az egyéb jellegű teendők mellett, szerintem nehéz egy átlagos életet elő ember számára párkapcsolatot kialakítani.

2019. okt. 19. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is így élek évek óta nőként. Elkeseredett ugyan nem vagyok, mert alapvetően szeretek egyedül lenni, és hobbijaim is vannak, de azért vannak időszakok mikor fáj a magány, és rossz ezredjére is egyedül vacsorázni/reggelizni stb. Néha azt gondolom, hogy már az lenne a furcsa, ha valakivel együtt tenném ezeket, és lehet be is kövültem ebbe az állapotba, mert a kínálkozó lehetőségekkel sem élek.
2019. okt. 19. 23:25
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
A szex vajon mi? :) A kenyér vajon mi? :D
2019. okt. 19. 23:50
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
Ez a jövő, a szingli és mingli élet. :)
2019. okt. 19. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!