Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas 30-as férfinak, akinek egy barátja sincs és így egyedül utál eljárni bárhová is (párban akárhová) nem lehet párja? Dolgozok, rendes munkahely, külön élek, de egy barát sincs. Egyedül rossz kimozdulni.
Netes társkeresés, újsághirdetés (létezik még ilyen?)...
Vagy fogod magad és elindulsz egyedül.
Nem lehet.
Én is egyedül vagyok, egy darab barátom nincsen, de érdekel az élet, és egyedül is elmegyek bárhova.
Nekem ez nem tetszene, hogy akkor akaszkodás lenne.
Hová lettek a gyerekkori, középsulis, fiatalkori barátaid? Én mai napig a középiskolai barátaimmal vagyok a legjobb viszonyban, akiket 14-15 évesen ismertem meg.
Kb 5-en vagyunk, közülük csak 2-vel élek egy városban, a másik kettőből az egyik külföldön, a másik az ország másik végében van, de még az utóbbiakkal is találkozom néha, pláne telefonon vagy Skype-on beszélünk.
Évtizedes barátokról van szó.
31/F
Lehet társa mindenkinek!
Hasonlót kell keresnie.
Nehéz barátokat,levelezőtársakat,és nagyon nehéz társat találni! :( 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!