Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csúnya nő párja a szegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya nő párja a szegény férfi? Ti is észrevettétek ezt a párkeresés során?

Figyelt kérdés
Úgy lenne logikus, hogy a szintén csúnya férfiak udvarolnak a velük egy szinten lévő nőknek. De úgy vettem észre, saját tapasztalat, hogy nálam mint csúnya nőnél a külsőre átlagos, néha picit afelettiek próbálkoznak. Viszont cserébe az anyagi helyzetük még az enyémnél is sokkal rosszabb, hiába idősebbek nálam 3-6 évvel. Vagy elváltak már és/vagy munkásszállón élnek, jobb esetben a szüleikkel még mindig, jogosítványuk autójuk nincsen, minimálbér körül fizető állásuk van. A megjelenésük alapján pedig simán egy átlagos szép nő illene hozzájuk, de úgy tűnik nekik nem kellenek, azért próbálkoznak nálam. Önbizalmuk sincs, sokan írnak olyanokat hogy "előre el kell mondanom, nincs bmw-m, és lakásom, csak akkor ismerkedjünk ha te ezen túl tudsz lépni". Tényleg ennyivel fontosabb a nőknek a pénz, mint a külső? Aki már az átlagost megüti, annak már alap elvárása hogy jó anyagi helyzetű férfiakkal ismerkedik csak?
2019. szept. 19. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem, mindenkinek olyan a párja amilyet talál magának/megfelel neki. Ismerek kövér és nem szép nőket is akiknek hozzájuk képest jobb pasija van és anyagilag sem állnak rosszul, a nőnek meg kb semmije nincs.

Az ellenkezőjére is ismerek pár példát, amikor szép nőknek nem jómódú a párja. Sok csinos nő ismerősömnek nincs a párjának sem jogsija, sem autója és/vagy albérletben élnek.

2019. szept. 19. 15:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi a csúnya... Nekem van egy lány ismerősöm aki csúnyának tartja magát, pedig nekem nagyon tetszik úgy ahogy van.

Nem hiszem hogy ez törvényszerű lenne, de egy bizonyos kor felett már számít a pénz. Egy munkásszállón élő emberrel, hogy tervezzen közös jövőt egy nő?

2019. szept. 19. 16:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy okos nő tudja, hogy legyen csinos, és hogy találjon valamire való párt.

A szegény férfi párja a buta nő, akihez be tud költözni, és a jó külsőért cserébe hajlandó is tàmogatni.

2019. szept. 19. 16:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, akkor nem csak csúnya vagy, hanem rosszul is keresel. Ritkán szoktak férfiak náluk jóval tanultabb vagy jobban kereso novel kezdeni
2019. szept. 19. 16:51
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

A férfiak magukat sok esetben a saját anyagi helyzetük alapján sorolják be a falkasorrendbe, mivel az anyagi helyzet a sikeresség egy mércéje, a férfiasság egyik ismérve pedig a sikeresség. Tehát kinézettől függetlenül tudat alatt besorolja magát sikeresnek vagy sikertelennek az alapján, hogy milyen autó ajtaját tudja kitárni a hölgy előtt vagy van-e egyáltalán bármilyen autó.

Amikor egy nőnél az esélyeit latolgatja, valószínű nem is mer próbálkozni egy szinten felül, mert a saját besorolása alapján nem üti meg a sikeres férfi szintet, ha pl. trabanttal jár. Lehet, hogy úgy néz ki, mint Alain Delon 30 éves korában, de meg sem meri próbálni a nagyon jó nőt a fentiek miatt. Igazából annyira nem tartja saját maga számára elérhetőnek az ilyen nőket, hogy eleve nem köztük keresgél. Még az is előfordulhat, hogy szerelmes se lenne soha túl jó nőbe és előbb szeret bele egy csúnyábba, mert a szebbek egyszerűen nem léteznek a számára.

A páromnak pl. én vagyok az első komoly kapcsolata. 29 éves volt, amikor bemutatott a szüleinek, előttem soha nem vitt haza lányt. Pedig nem rossz pasi kinézetre. Rokona mesélte nekem, hogy biztosan nagyon szeret engem, mert előttem sose volt komoly kapcsolata és ha kérdezték, mi van a lányokkal, csak annyit válaszolt, hogy a mai lányok szóba se állnak az emberrel, ha nincs autója, ezért már nem foglalkozik velük.

Aztán velem mégis foglalkozott. De nem is tudom, biztosan akkora bizonyítéka-e ez annak, hogy szeretett.

Tudom, hogy volt olyan csaj, aki nagyon szép volt, néhányszor lefeküdt vele, aztán lelépett búcsú nélkül, csak amikor rákérdezett, akkor közölte vele, hogy közben megismerkedett mással. Gondolom a csajnak nem jött be az albérleti szoba.

Később voltak a páromnak olyan megjegyzései, amikből az derült ki nekem, hogy a jó nők számára az elérhetetlen kategória. Akkor nem értettem, miért gondolja azt, hogy a fenékig érő hajú bombacsajoknál nincs esélye, mert én nagyon jóképűnek láttam. Utólag csak arra tudok gondolni, hogy mivel nincs saját ingatlana (csak a szüleinek és annak egy részét fogja örökölni), hiába nem rossz a fizetése, ő saját magát emiatt besorolta nem sikeres férfinek és emiatt számára nem opciók a jó nők. Ehhez hozzájárult nyilván az is, hogy lazán dobbantott mellőle egy jó nő.

Plusz egyszer azt mondta, hogy neki soha nem voltak igazán szép barátnői. De ezt úgy is értette, hogy szerelmes se igazán szép nőkbe volt.

Nem túl vígasztaló a gondolat, hogy csak azért nem, mert tudta, hogy esélye se lenne náluk.

Engem ez nagyon sokáig bántott, pedig rá kellett jönnöm, hogy hiszen én is így működök. Vannak azok a szépfiúk, akik egyszerűen kiesnek a látókörömből. Annyira sikeresek, vagányok, annyira jó nők vannak körülöttük, hogy eszembe nem jutna utánuk vágyakozni, bár tény, hogy nem sok ilyet ismerek. Talán csak egyet ismertem ilyen kaliberűt, de sokkal szerelmesebb voltam egy nála kevésbé helyes srácba. Amúgy az a kevésbé helyes is messzemenően alfahím volt külsőre, rengeteg ismerősöm szerelmes volt belé. És elvett feleségül egy csúnya nőt. Ő sem érezte magát sikeresnek, pedig még saját lakása is volt. De nem tudta elvégezni a főiskolát, meg dobta egy gyönyörű lány és onnan kezdve lenullázódott az önértékelése.

Tehát igen, sok férfinek fejben dől el. Amilyen szintűnek érzik magukat, olyan szintű nőnél mernek próbálkozni.

Még azt is megkockáztatom, hogy sokszor nem jól sorolják be magukat. Mert ott volt ez a srác, csomó lány szerelmes volt belé, lakása is volt. Az a lány mégis padlóra küldte és onnan kezdve bétának érezte magát. Pedig nem az volt.

Úgyhogy önbizalom kérdése az egész. Hogy a saját önértékelése szerint hova sorolja be magát.

2019. szept. 19. 17:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Érdekes észrevétel. Hasznos válasz.

De a helyzet az, hogy a lakás és ingatlan tényleg sokat számít.

Pl nekem egyik sincs, csak 22 éves vagyok és még sosem volt semmilyen kapcsolatom. Több százan visszautasítottak. Ha akarnám se tudnám magam magasabbra értékelni, mert az szembemenne minden tapasztalatommal.

2019. szept. 19. 18:06
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Itt az oldalon is sok nőnek elvárás a jogsi. Nekem meg nem lehet, mert nem tudom megcsinálni. (közel egymillió elköltése és sok sikertelen vizsga után kösz, nem is akarom már). Ettől még diplomás, humoros, értelmes mérnökember vagyok. De sok nő addig jut el, hogy "nincs kocsi".
2019. szept. 19. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:

6-os, én nem tudom elképzelni, hogy 20 év körül valóban ezek a legfontosabb szempontjai egy lánynak, mármint az egzisztencia. Én inkább arra tippelek, hogy 25-től fölfelé kezd ez is szempont lenni. Az oviban pl. még teljesen lényegtelen szempontok ezek és az ember lánya sokáig gyerek marad. Nekem amíg bele nem kóstoltam az önálló élet nehézségeibe (rezsi, stb.), addig eszembe sem jutott egy férfi vonzóságát az anyagiakon lemérni. Egy csóró partner után, akivel szó szerint nyomorogtunk, valóban volt valami vonzó abban, hogy a következő párom 3x annyit keresett, mint én. Mondjuk háza és autója neki se volt:D

De most komolyan, ki várná el egy 20 év körüli sráctól, hogy háza, autója legyen? Akinek meg a szülők a feneke alá tették, abban én nem találok semmi férfiasat.

2019. szept. 19. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor ha nem ezek számítanak akkor mi?

Szerinted mi az a dolog amit ha megváltoztatok, akkor végre ne legyek sikertelen? (olyan dolgok természetesen amik megváltoztathatóak)

2019. szept. 19. 22:57
 10/12 anonim ***** válasza:
63%

Már az is gáz, hogy több 100 lánynál próbálkoztál. Ennyire mindegy, csak legyen valaki? Az önértékelésed nulla, ha valóban beérnéd akárkivel.

Egyrészt a nulla önbizalom nem vonzó.

Másrészt valószínű még nem vagy férfi, csak egy kisfiú, nem jött még el a te időd. Ha nem vagy szerencsés genetikailag, akkor ez van, de ez változhat. Én 20 évesen elöl deszka, hátul léc lány voltam, sovány, nem nagyon vettek észre a pasik. 15 év múlva (amúgy szülés után) rám jött 10 kg, lett végre mellem. Most jó nőnek számítok.

2019. szept. 19. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!