Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki meri nekem ezek utánb azt mondani, hogy a csúnya vagy szegény volta miatt nem lel barátnőt?
A mai nap után zavarni fog az összes olyan kérdés és válasz, hogy a jó, kedves, de csúnya, szegény srácok nem találnak barátnőt. Ma volt egy karácsonyi összejövetel ott, ahová edzésre járok, és elmentem a barátommal. Egy edzéstársnőm szintén a barátjával érkezett, aki egy dagi, hibás mozgású, cseppet sem vonzó fejű srác volt. Jóindulattal 10/3-nap mondanám. Amúgy aranyos volt, kedves, igényes, művelt, beszéltem vele, meg a barátom is, ő sokat. És nem volt gazdag. Csak normális volt, és talált barátnőt. Szóval ne fogjátok arra hogy szegények vagytok, vagy hogy csúnyák. Ha nem találtok barátnőt, akkor nem ismerkedtek eleget, vagy nem a megfelelő lányoknál próbálkoztok, vagy a belső tulajdonságaitok nem okésak.
És a kérdésem meg a sztori ®oh@dtul nem kamu! Ha nem hiszed, te bajod. Az a csávó a legkevésbé sem volt vonzó, mégis volt normális, egészséges, kedves barátnője, a lány olyan 10/5-6, fiús hajú, az arca szép, hasra duci, de közben sportos is.
Hát igen, az önmarcangolás a legnagyobb gondja az ilyenekkel, olyan sokszor mondták már magukba, hogy nem lehet, hogy sajnos már elis hiszik, vagy túl nagyok az igényeik..
Amúgy meg van olyan is, hogy valaki nem akar senkit :D én pld nem akarok.
18f
1# valaki másnap reggelig marad, mit okoskodsz? Mi tízkor léptünk le, k5özködő.
2# Ha nem akarsz barátnőt, akkor persze hogy nincs, ez így a jó. :) 18 évesen nem is nagyon kell. :D
3# A kollégád ha talál egyéjszakást, akkor biztos nem tragikus, szóval akkor talán ne olyan nők közt válogasson állandó partnert, akik belemennek egyéjszakásba.
"Jóindulattal 10/3-nap mondanám"
Én meg téged jóindulattal egy bunkó libának mondanálak.
Ez egy nehéz kérdés, hiszen azt mondják, ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél, bármit elérhet, közben meg mindenütt a tökéletes testű, gazdag üzletemberekkel van tele a reklám és filmipar. Tőlünk férfiaktól elvárják, hogy álljuk a sarat akkor is, amikor sebezhetővé tesszük magunkat. De hát ez is a férfi lét része, többet kéne mondogatni már gyerekkorban, hogy próbálkozni kell és az elkövetett hibából pedig tanulni, fejlődni.
Hozzáállás kérdése minden!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!