Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya nő párja a szegény férfi? Ti is észrevettétek ezt a párkeresés során?
Figyelt kérdés
Úgy lenne logikus, hogy a szintén csúnya férfiak udvarolnak a velük egy szinten lévő nőknek. De úgy vettem észre, saját tapasztalat, hogy nálam mint csúnya nőnél a külsőre átlagos, néha picit afelettiek próbálkoznak. Viszont cserébe az anyagi helyzetük még az enyémnél is sokkal rosszabb, hiába idősebbek nálam 3-6 évvel. Vagy elváltak már és/vagy munkásszállón élnek, jobb esetben a szüleikkel még mindig, jogosítványuk autójuk nincsen, minimálbér körül fizető állásuk van. A megjelenésük alapján pedig simán egy átlagos szép nő illene hozzájuk, de úgy tűnik nekik nem kellenek, azért próbálkoznak nálam. Önbizalmuk sincs, sokan írnak olyanokat hogy "előre el kell mondanom, nincs bmw-m, és lakásom, csak akkor ismerkedjünk ha te ezen túl tudsz lépni". Tényleg ennyivel fontosabb a nőknek a pénz, mint a külső? Aki már az átlagost megüti, annak már alap elvárása hogy jó anyagi helyzetű férfiakkal ismerkedik csak?2019. szept. 19. 15:35
11/12 anonim válasza:
Tehát azt mondod várjak még kb 10 évet és akkor sikerem lesz?
12/12 anonim válasza:
Exemnél sokkal jobb pasinak számítottam mint amennyire ő jó nő lett volna, ennek ellenére neki sose volt gondja a parkeresés, bárkit negkaphat nekem pedig soha nem ment. Mindig azt mondta hogy majd így hogy végre lett csajom (ő) biztosan lelépek hamar egy sokkal szebb lánnyal. Hát nem így lett, ő viszont gond nélkül megcsalt majd kidobott mikor lett egy kis probléma a kapcsolatunkvan. Egyébként nem csúnya lány, semmi baj nincs vele külsőre, csak szerintem túlzottan megjött az önbizalma és úgy gondolta miért ne lehetne mással is miért kötelezné el magát mellettem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!