Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek azt a jelenséget hogy a nagyon csúnya férfiaknak a csinos vonzó nők még akkor sem udvarolnak, kezdeményeznek társkeresőn ha rendes, kedves ez a férfi vagy jó frappáns érzelmes lelkis a bemutatkozó szövege társkeresőn?
Szerintem ennek a kérdésnek fuss neki még egyszer.
A csinos vonzó nők soha nem fognak kezdeményezni...
Magasból szarnak arra milyen ember vagy. Ha nincs egy kibebacott jó képed amiről süt a lóvé még csak meg sem néznek.
Nekem speciel szóba sem jöhetne a nagyon csúnya férfi, legfeljebb baráti barátként.
Részben nem akarok minden reggel az ágyban frászt kapni a látványától, plusz szeretném megadni a gyerekeimnek a lehetőséget, hogy normális külsejük legyen.
Hát figyelj, észrevettük, de nem is egy nagy csoda a dolog.
Ezek a nők amúgy senki emberfiára nem írnak rá, amúgy sem.
A bemutatkozó szöveget pedig lassan senki nem olvassa el.
Ezen mit kell észrevenni. Hogy a csúnya dagadt emberekkel nem akarnak ágyba bújni?
Nem értem ezen mi a meglepő.
Ha lehet választani az intelligens csinos szép nő és az intelligens csúnya kövér nő között akkor te melyiket választanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!