Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom vagy csak én érzem azt, hogy ha egy férfi nagyon csúnya vagy el van hízva akkor nagyon vonzó, csinos vékony barátnője nem lehet ha nincs sok pénze?
Jól látod?
Vicces, mit gondolnak egyesek.
Miért lenne együtt egy szép nő egy ronda, csóró pasival?
Miért lenne együtt egy szép nő egy ronda, csóró pasival?
Talán mert a nőknek a lélek a fontos
"a nőknek a lélek a fontos"
Muhahahaha.... Pffffff.
35f
"Talán mert a nőknek a lélek a fontos"
Ezt még honnan szeded? 😂😂
Amúgy jóképű pasinak is ugyanúgy lehet rendben a lelke.
Én inkább sportos vagyok, mint vékony, de csinosnak számítok. Többször megjegyezték már a páromra, hogy biztosan nem a külseje miatt szeretem. Valóban nem. Nem jóképű, viszont nagyon vonzó személyiség. Az arcvonásai, a testalkata és a kopaszodásra való hajlama adott. Nem tehet róla, de igyekszik kihozni magából a legjobbat.
Ha valaki elhízott, az más tészta. Ha nem valami betegség áll a háttérben, akkor az elhízásról igenis tehet az ember. Egy nagy, lógó sörhasú, kövér férfi nem túl vonzó. Ezt nehezebb ellensúlyozni a személyiséggel, mint a kevésbé szép arcvonásokat.
"a nőknek a lélek a fontos"
Muhahahaha.... Pffffff.
35f
Elnézést, hogy a nőknek is vannak igényeik a külsőt illetően. Ez miért is fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!