Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya és / vagy sikertelen férfiak, ti hogy dolgoztátok fel/ fogadtátok el hogy soha nem volt/ lesz csinos, fiatal, jó alakú vagy semmilyen barátnőtök?
Csúnya vagyok és sikeres. Egyszer egy csaj azt mondta, olyan ronda vagyok, hogy az már majdnem szép.
Edzek rendszeresen, beszélek angolul, sokat dolgozok. Ez elég ahhoz, hogy egymás után dugjam a nőket.
#3, #4 bocsánat hogy egyedüli figyelmetlenként , ismétlődő kérdést tettem fel
#5 mondanál néhány konkrét dolgot amivel foglalkozol ?
Nekem volt csinos, fiatal, jó alakú barátnőm. Régen. Nem tudom, hogy jött össze, de összejött.
Mostanában semmi. Úgy fogadom el, hogy megvettem álmaim kocsiját és utazgatok a világban.
#5-ös vagyok.
Azzal foglalkozom ami érdekel. De nem kell semmi nagyszabású vagy különleges dologra gondolni. Egy jó könyv, film/sorozat vagy esetleg egy játék tökéletesen leköt. Valamint ott van a családom és a barátaim, akkikel szintén el tudom magam foglalni. Ez nekem mind elegendő élményt nyújt.
Mivel szerepem van benne sehogy, genetikailag lehetett volna szerintem, csak tönkretettem magam. Ez a legrosszabb...
Hogy mit gondolok? Semmit, nem a vizualitás hiányzik, hanem a szerelem, az viszont a külsőn (tükrözi a belsőt is) alapszik, nem kaphatom meg a hozzám illő partnert így viszont, már az első körben elbukok, kaphatok talán olyat akivel nem illenék össze, csak jó a szamár ló helyett. De ennek mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!