Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb: hogy a nő csinos legyen vagy fiatal?
Lehet a korod, lehet, hogy köztudottan foglalt vagy, lehet, hogy annyira tolod a szépítkezést, hogy már "kikent-kifent"-nek sorolnak tudat alatt. Fene tudja. Egyszerűbb lenne egy linkelt before-after képpel.
32/f
Akkor szerintem is az elérhetetlenség lehet az oka, amit egyrészt a kapcsolat ténye, másrészt a komolyabb stílus sugall.
32/f
Nekem inkább az számít hogy csinos legyen. A fiatal annyiban érdekes, hogy még gyereket akarok, jobb ha szülőképes korban van.
Lehet, hogy amit te ízlésesebbnek gondolsz az férfiszemmel kevésbé figyelemfelkeltő vagy vonzó.
Ha elérhetetlen vagy, akkor nyilván azokat kevésbé érdekled, akik párt keresnek, kevésbé keresik a társaságod, kevésbé vesznek észre.
Na, csak hogy azt kapd amit vártál. Rivalizálást.
Idén leszek 29 éves. 159 centi és 49 kg vagyok. Vékony, enyhén izmos alakom, vékony derekam, szép kerek popsim van. Hajam fényes, hosszú barna. Odafigyelek az étkezésre és vitaminbevitelre is. Sokat tornázom otthon.
Szeretek testhez simulós ruhákban is járni.
6 éve vagyok együtt a párommal, de a mai napig is megnéznek a pasik. Egómnak és hiúságomnak fényezni oké, de nem ez éltet és nem foglalkozom vele. Nem sminkelek, körmömet se festem.
Hétköznap ilyen hideg időben farmert és magassarkú bokacsizmát hordok.
Kedves és mosolygós vagyok. A mosolyom nem mű és nem erőltetett.
Koromat nem tudják megállapítani. Volt, hogy 23-nak tippeltek.
Remélem elégedett vagy a válaszomnal és kielégítettem a gyerekes rivalizálásodat.
Plusz egy ráadás: az egyik 50 fölötti közfoglalkoztatott munkatársnőm is irigy rám, mert sok kedves megjegyzést kapok férfi munkatársaimtól. Őt meg szinte nem is dicsérik. Persze, hogy sérti az egóját.
Egyébként nincs jobb dolgod 30 felett, minthogy ilyeneken agyalj? Foglalkozz inkább pároddal, vagy hobbijaiddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!