Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a fontosabb: hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb: hogy a nő csinos legyen vagy fiatal?

Figyelt kérdés
Mostanában figyeltem fel rá, hogy a férfiak részéről kezdenek elmaradni az elismerések, csökken az érdeklődés irányomban. (Nem direkt nyomulásra gondolok, az mindig is idegesített.) Jelenleg sokkal jobban nézek ki szerintem, mint a huszas éveimben, amikor sokkal népszerűbb voltam úgymond. Most vékonyabb vagyok, rendbehozattam a sérült hajam, sose volt ilyen egészséges és csillogó. Hosszabb és a színe is sokkal szebb, természetesebb. Mostanra kialakult a saját stílusom az öltözködésben, az alkatomhoz előnyösebb, stílusosabb ruhákat hordok. Nyilván az anyagi lehetőségeim is mások, amit magamra fordíthatok. Szóval most sokkal jobban érzem magam a bőrömben, csinosabbnak látom magam. Ezzel párhuzamosan feltűnt, hogy huszonéves, farmer-póló-tornacipős csajok milyen népszerűek tudnak lenni. Arra gondoltam, a korkülönbség lehet az oka. (Én a harmincas éveimben járok.) Lehet, hogy egy bizonyos kor (mondjuk 30 ) felett "lejár a nők szavatossága", bárhogy is néznek ki? Vagy egyszerűen csak megváltozott a kisugárzásom, mióta tartós kapcsolatban élek (a huszas éveim közepe óta), nem tűnök elérhetőnek a férfiak számára? Nem a férfiak szempontjából érdekel a kérdés, inkább a többi nővel való rivalizálás miatt. (Amit nem szeretek a többi nőben, de sajnos én se vagyok kivétel, mert akarva-akaratlanul is összehadonlítom magam velük.)
2019. febr. 22. 23:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 33 évesen egyàltalán nem érzem magam “lejárt szavatosságunak” mo ez a hülye felfogás? Igen, lehet egy 25 évesnek az vagyok de nekem ő úgy sem pálya! ;)

Ezekszerint 20-on évesen nem volt hosszabb kapcsolatod csak így 30 felé - ugyanis ilyenkor nem olyan szemmel jársz kelsz mont mikor facér vagy. Ha most hirtelen egyedül lennél hidd el, észre vennéd, hogy kelendő vagy! Természetesen nem a tinik és a 20-asok között... de ez bánt?

2019. febr. 23. 06:24
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egy tipp; 30 felett ha vegre van kiegyensulyozott párkapcsolatos, akkor VÉGRE megteheted hogy más dolgokban fejlődj, haladj előre. Engedd el ezt a kishitű gondolkodást, mert egyrészt sem nem ez a legfontosabb - már, másrészt ez nem egy nagyon magasröptű gondolat, így csak lehúz.
2019. febr. 23. 06:28
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
34 éves vagyok,és lehet hihetetlen,de még tavaly is elkérték a személyimet a dohányboltban. És meg fordulnak utánam a 20 éves srácok. De mivel van párkapcsolatom,és vannak gyermekeim,így nem érdekel a dolog. Veled valami nincs rendben,vagy a kapcsolatoddal, ha rivalizalsz nálad majdnem 10 évvel fiatalabbakkal. A fatalság mulando. Próbáld elfogadni,és legyél boldog a mostani koroddal. És lehet közhelynek tűnik,de eltudom képzelni,hogy ezt az irigységet tudat alatt kivetíted magadra és másokra,emiatt ellenszenvesnek tűnsz.
2019. febr. 23. 06:50
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

A nők néha furcsán gondolják a stílust. Szerintem ott a baj de az is igaz hogy sokan 30 felett már....

Fotó alapján jobban lehetne megmondani mi a baj

2019. febr. 23. 06:54
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

Ez nem nő, hanem a szokásos "30 felett lejárt a szabatosságod" rinya egy pasitól.

Olyan írt ki kérdést, akinek halvány gőze sincs, hogy milyen csinos harmincas nőnek lenni.

2019. febr. 23. 07:52
 16/25 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem az az oka,hogy túlságosan komoly lettél, elveszett a kislányos bájad, annyira figyelsz a külsődre. Én 27 vagyok, tornacipős, farmeros maradtam és megmaradt a bohókás természetem is, népszerű vagyok. Nem mintha számítana, te se foglalkozz ilyenekkel, van párod.
2019. febr. 23. 07:54
 17/25 anonim ***** válasza:
48%
A csinosan okosság fontosabb.
2019. febr. 23. 07:57
 18/25 anonim ***** válasza:
69%

37 éves vagyok, van két gyerekem, de sosem ereztem magam ilyen jól a bőrömben, mint most. Nekem nincs lehetőségem rá, hogy vagyonokat költsek a külsőmre, de a genetikának hála ma is beleférek azokba a ruhákba, amit 18 évesen hordtam. Ami megváltozott, az a kusugárzásom, mert már nem kislány vagyok, hanem Nő.

Iskolában dolgozom, ahol rengeteg szép fiatal lány van, de nem érzem hátrányban magam. Életem szerelmével vagyok együtt, aki szerint az alakom most is tökéletes, általában nem is figyelem a többi pasi reakcióját, hiszen nem keresek párt, de a múltkor kíváncsiságból (és mert a kedvesemmel kicsit összevesztünk), tettem egy próbát. Egy pár napig elkezdtem jeleket adni a számomra szimpatikus hímneműeknek (nonverbális flört, szembenézés, mosoly, stb), akiket utamba sodort a sors, és kivétel nélkül mindegyiktől pozitív visszajelzések jöttek. :) Azóta még biztosabban tudom, hogy "a lejárt szavatosságom ellenére" sem maradnék sokáig egyedül, ha bármi történne.

Egy nő az mindig nő, és minden korban tud vonzó lenni. Önbizalom és kisugárzás kérdése. De az se árt, ha van stílusa.

2019. febr. 23. 08:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy értelmes legyen.
2019. febr. 23. 08:23
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jóban legyen önmagával.

Mindenki tudna minden alkatra és korra jó és rossz példával szolgálni.

2019. febr. 23. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!