Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb: hogy a nő csinos legyen vagy fiatal?
Én 33 évesen egyàltalán nem érzem magam “lejárt szavatosságunak” mo ez a hülye felfogás? Igen, lehet egy 25 évesnek az vagyok de nekem ő úgy sem pálya! ;)
Ezekszerint 20-on évesen nem volt hosszabb kapcsolatod csak így 30 felé - ugyanis ilyenkor nem olyan szemmel jársz kelsz mont mikor facér vagy. Ha most hirtelen egyedül lennél hidd el, észre vennéd, hogy kelendő vagy! Természetesen nem a tinik és a 20-asok között... de ez bánt?
A nők néha furcsán gondolják a stílust. Szerintem ott a baj de az is igaz hogy sokan 30 felett már....
Fotó alapján jobban lehetne megmondani mi a baj
Ez nem nő, hanem a szokásos "30 felett lejárt a szabatosságod" rinya egy pasitól.
Olyan írt ki kérdést, akinek halvány gőze sincs, hogy milyen csinos harmincas nőnek lenni.
37 éves vagyok, van két gyerekem, de sosem ereztem magam ilyen jól a bőrömben, mint most. Nekem nincs lehetőségem rá, hogy vagyonokat költsek a külsőmre, de a genetikának hála ma is beleférek azokba a ruhákba, amit 18 évesen hordtam. Ami megváltozott, az a kusugárzásom, mert már nem kislány vagyok, hanem Nő.
Iskolában dolgozom, ahol rengeteg szép fiatal lány van, de nem érzem hátrányban magam. Életem szerelmével vagyok együtt, aki szerint az alakom most is tökéletes, általában nem is figyelem a többi pasi reakcióját, hiszen nem keresek párt, de a múltkor kíváncsiságból (és mert a kedvesemmel kicsit összevesztünk), tettem egy próbát. Egy pár napig elkezdtem jeleket adni a számomra szimpatikus hímneműeknek (nonverbális flört, szembenézés, mosoly, stb), akiket utamba sodort a sors, és kivétel nélkül mindegyiktől pozitív visszajelzések jöttek. :) Azóta még biztosabban tudom, hogy "a lejárt szavatosságom ellenére" sem maradnék sokáig egyedül, ha bármi történne.
Egy nő az mindig nő, és minden korban tud vonzó lenni. Önbizalom és kisugárzás kérdése. De az se árt, ha van stílusa.
Hogy jóban legyen önmagával.
Mindenki tudna minden alkatra és korra jó és rossz példával szolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!