Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért nem értik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem értik meg, hogy a szerintük átlag nő az a top 10%?

Figyelt kérdés

Mindig leírják, hogy nincs nagy igénye, csak egy vékony, csinos lány.

Miért nem értik meg, hogy ők a női nem legfeljebb 10%-a? A többség 30 feletti, és egyre kevesebb gyerekek született. Tehát eleve kevesebb a 20 éves, mint a 30 vagy 40 éves nő.

A lakosság többsége elhízott, a nők fele is így eleve kiesik.

Akinek van gyereke, az is: 23 felett egyre több az egyedülálló anya.

A természet se volt kegyes mindenkihez, és nem mindenki szép.

Csínosnak lenni pedig pénzbe kerül, minél magasabb az elvárás, annál magasabb jövedelmű nő jöhet csak szóba. Egy minimálbéres szülő ötödik gyereke nem fog havonta fodrászhoz és kozmetikushoz menni, turkálóból öltözik, és nyomába se ér a plázacicáknak. Ők a jobb módú családokban élnek, akikből egyre kevesebb van.

Miért nem tudják sokan belátni, hogy a vékony, csinos, átlagos arcú, gyerektelen, 30 alatti nőkből mennyire kevés van?

És miért hiszik, hogy ilyen mindenkinek "jut"?

#arany #miért nem jut #miért nem jár #csak egy átlagos-vékony-csinos-lányt
2019. nov. 1. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
4%

Én, veled ellentétben, nem válogatok. Én választottam.;)

És olyan lányt, amilyen, valószínűsítem, te 25 évesen sem voltál.

2019. nov. 2. 15:48
 62/63 anonim ***** válasza:
Akkor krogasd a szupi barátnődet, ne itt pofázz a 30-as nőkről. Egyébként se érthető, mit foglalkozol velük, ha ennyire rossz véleménnyel vagy róluk. Tök mindegy, hogy egy öreg vagy kövér nőt ki és miért dug, mivel rád nem kényszerítette senki, hogy te is tedd azt.
2019. nov. 6. 12:04
 63/63 anonim ***** válasza:
46%

Amúgy szerintem te több, különböző válaszolót gyúrsz össze egybe felém, mert nem nagyon van, ami indokolná ezt a fenenagy sértettségeset részemről, de látványos, hogy mennyire érdekel is téged, hiszen ennyivel később még ideírsz.

De köszönjük a jókívánságokat.

Bár nem derült ki, miért is a pénzemért undorból fekszik le velem a párom, ha több pénze van, a hallgatásod talán erősebb beismerése is a felsülésednek.

2019. nov. 6. 16:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!