Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ez mennyire rossz átlag? :D
Fiú vagyok, húszon éves.
(Másfél napja vagyok fent. 1 Képet tettem fel, amin csak nagyjából látszódik az arcom (próbáltam kicsit anonim maradni) a testem az teljesen, de ez most mellékes.)
Kb. 300 lájkot nyomtam le eddig én.
Rajtam most van 7(+3 match, akkor 10 lájk) lájk, akik nem tudom kik.
3 match volt eddig, ebből 1-el beszéltem hosszabban.
Sz*rul teljesítek? :D
Nem rossz, gondolom. A tinder húspiac, ha nem jön össze semmi sem akkor se kenődj el. Ha meg összejön, akkor gratula.
21/L
Azt nem értem, hogy biztos van egy rakás csaj, de nekem állandóan keres újjakat, mintha nem lenne több tinderező.
Pedig 30km-re van beállítva és 18-25 éves korig.
Nekem az eddigi rekordom 70 pár volt. Nem nézek ki rosszul, de sose vagyok elégedett magammal. Sokan azt mondják jól nézek ki, sokan azt hiszik, hogy fake vagyok.
Attól is függ, hogy hol keresel. Mert Pesten 30 kilométeres körzetben sokkal több lányt lehet találni.
Az egyik legjobb barátomnak, aki sokkal jobban néz ki, mint én jelenleg 220 párja van.
Szóval relatív :D
Tinder nekem sosem működött jól, hiába húzgálom, nem történik rajta semmi. Egy másik hasonló appon kb. 50 matchem van, egy másikon meg 220 körül, igaz az ázsiában gyűlt össze, ott meg azért ledobják a bugyijukat helyi lányok mert fehér vagyok, szóval ja. Nem teljesen értem miért nem adja a tinder, pedig a képeim a világ különböző sarkairól vannak, stb. Általában ha már beszélgetésre kerül a sor (más appokon) akkor úgy a lányok tizedével jutottunk el találkozóig, és egy kivétellel ez mindig szexben végződött. Tinderről eddig semmi. Szóval asszem jól állsz:D
30/F
Ja, még annyit, hogy egy időben egy nagyon csini, szőke litván lánnyal volt laza kapcsolatom, és neki 2000 felett volt a kapott lájkok száma, de össz 1 randin volt tinderről, csak egoboostnak használja.
Valszleg soha a büdös életben nem matchelt volna velem tinderen, mégis elég sokszor kihúztam a bugyijából. :D Nem kell ezt túl görcsölni, nem igazán téged minősít a tinderes eredmény.
Vagy igazából már a környéken mindenki balrahúzott és ezért nem dob több párt :D
Mondjuk én Hajdú-Bihar környékét csekkolom most, de nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!